Du får her et rigtig godt hjulsæt fra Retrospec, der kan bruges på børnecykler og små voksencykler. Sættet holder en høj kvalitet, mens prisen er overraskende lav! Med disse MTB-hju…
Læs mere
DKK 389,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Du får her et rigtig godt hjulsæt fra Retrospec, der kan bruges på børnecykler og små voksencykler. Sættet holder en høj kvalitet, mens prisen er overraskende lav! Med disse MTB-hjul er det muligt at opgradere dine hjul, når de eksisterende hjul er godt brugte, sprænger eger eller er skæve. Hjulene er dobbeltbundede og med gode 14g stål-eger der giver et stift hjul og dermed bedre køreegenskaber. Hjulet er designet til brug med skivebremser.

Anvendelse
Dette hjulsæt fra Restrospec er designet til brug på børnecykler og juniorcykler i størrelse 24". Hjulene egner sig bedst til MTB-cykler. Sættet indeholder desuden stikaksler med quick release, så det bliver nemt at montere og aftage hjulene igen. Desuden er der kvalitetsfælgbånd i fælgene. Det betyder at slangen er beskyttet mod eventuelle ujævnheder i fælgen.

Specifikationer:

  • Farve: Sort med gråt Retrospec logo
  • Nav: Aluminium, til skivebremser, skruegevind til maks 7 gear krans
  • Navbredde: Front 100 mm / bag 135 mm
  • Fælg: 24" dobbeltbundet aluminium 20 mm matsort, 32 huller
  • Eger: 14G stål, runde, 32 stk
  • vægt: 2,15 kg (26" størrelse)

Kvalitetsniveau
Retrospec har lavet dette hjulsæt ud af kvalitetsmaterialer. Der er benyttet solidt men let aluminium og 14G stål til egerne. Sammen med sættet medfølger der QR-stikaksler og fælgbånd i høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre disse cykelhjul med jævne mellemrum. Sørg for at rense dem for snavs og mudder efter hver cykeltur for at forlænge deres levetid længst muligt.

 

 

EAN: 5712934005345

Ingen anmeldelser af dette produkt.