Varenummer: ISLBS79H1

Shimano Dura Ace - Skiftegreb sæt 2 x 10 gear - Til barends - Mekanisk


.
739 DKK / STK
591,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Shimano tilbyder her et yderst funktionelt skiftegreb fra deres anerkendte serie, Dura Ace 7900. Her bliver komfort og funktionalitet kombineret på højt niveau, hvilket også har defineret dette skiftegreb. Denne passer optimalt og nemt på din styrende, hvor den også kan give et sikkert skifte.

  Anvendelse
  Dura Ace 7900 skiftegreb fra Shimano giver optimale rammer for et sikkert og trygt gearskifte således, at du kan bibeholde et optimalt præstationsniveau på cyklen. Skiftegrebet henvender sig til 2x10 gear-systemer, hvor dobbelte- og tredobbelte kranksæt kan benyttes. Skiftegrebet kan desuden virke sammen med et SIS-indekseret system.

  Specifikationer

  • Passer til 2x10 gear systemer
  • Dura Ace Skiftegreb til styrende og Tri-styr
  • 10 gear model SL-BS79H

  Montering
  Vi anbefaler at du benytter dig af den medfølgende brugs- og monteringsanvisning. Til selve montering bør du bruge en 5 mm unbrakonøgle.

  Kvalitetsniveau
  Shimano er en af de mærker, der ligger i toppen af spillet, når emnet falder på dele til cyklen. Shimano er en dominerende faktor på det internationale marked, hvor komfort og funktionalitet er blevet kombineret på bedste vis. Dette har grobund i et meget nøje materialevalg og nytænkende teknologier således, at et højt præstationsniveau kan bibeholdes.

  Vedligeholdelse
  Disse skiftegreb kræver ingen større vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 • Brand Shimano
  Produkt Skiftegrebssæt
  Anvendelse Race
  Geargruppe Dura Ace
  Gear 10
  EAN 4524667317722
 • 04SLBS78H_A.pdf 430.00 Kb
  04SLBS78H_B.pdf 224.00 Kb