Bucks 110 Folding Hunter har siden 1960'erne været en af de mest populære foldeknive på det amerikanske marked, og vil formentlig fortsætte med at være det mange år frem i tiden. Kniven er en klassiker inden for branchen med …
Læs mere
Vejl.: 979,00
DKK 979,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Bucks 110 Folding Hunter har siden 1960'erne været en af de mest populære foldeknive på det amerikanske marked, og vil formentlig fortsætte med at være det mange år frem i tiden. Kniven er en klassiker inden for branchen med sit lækre design, sin gode klinge og det klassiske retro-look. Klingen er utroligt skarp og holder skarpheden længe.

Anvendelse
Denne klassiske jagt- og outdoor-kniv fra Buck er perfekt som EDC-kniv og jagtkniv. Kniven er solidt bygget og kan klare praktisk talt alle opgaver, du måtte udsætte den for. Sammen med kniven får du en læderskede, der passer godt på kniven og gør det let at have den med på vandre- og jagtture. 

Specifikationer:

  • Farve: Træ og messing
  • Blad: 9,5 cm
  • Materiale: 420HC stål
  • Vægt: 204 gram 
  • Mål foldet: 12,4 cm
  • Håndtag: Træ og messing
  • Skede i læder medfølger

Kvalitetsniveau
Denne Buck foldekniv holder den samme høje standard som Bucks andre produkter. Ikke overraskende er knivsbladet lavet i Bucks berømte go-to bladmateriale - 420HC stål, der er garant for en kniv med en fremragende slidstyrke og mange års holdbarhed. Som en ekstra bonus er kniven let at slibe op.

Vedligeholdelse
"Bucks knive er designet til at skære og holde til dette". Så enkelt kan det siges. Men der er nogle enkle huskeregler du kan efterlever, hvis du vil holde din kniv i topform. Vask den jævnligt og smør den med syrefri olie efter vask. Bruger du kniven til madvarer, så anvend en tyndtflydende madolie. Brug ikke kniven til at vride, kaste eller hugge med. Hold din kniv skarp, da en skarp kniv altid er bedre at arbejde med. Opbevar kniven tørt og ved stuetemperatur.

 

EAN: 0033753092107

Ingen anmeldelser af dette produkt.