Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
GR700 Free ride fra Shimano er udviklet til Enduro og Trail brug. Kombinationen med platform pedaler giver denne sko dig et fantastisk super grip, god beskyttelse og gode egenskaber når man går i den. Bunden p&ari…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

GR700 Free ride fra Shimano er udviklet til Enduro og Trail brug. Kombinationen med platform pedaler giver denne sko dig et fantastisk super grip, god beskyttelse og gode egenskaber når man går i den. Bunden på skoen er lavet i Michelin gummi, som har et super grip på pedalerne og jorden. Overdelen er i perforeret syntetisk materiale med mesh for bedre varmeregulering og forrest er der en ekstra tåbeskyttelse. Hælkappens krave rundt om ankelen er i et strækbart mesh, som beskytter ekstra godt mod slidskader ind mod anklen. Skoens overdel absorberer mindre vand og tørrer hurtigt.

Anvendelse
Denne herre Enduro og Trail cykelsko skal anvendes i kombination med platform pedaler eller andre typer pedaler med flad overflade. Med Michelin gummi udvendig sål får man et perfekt grip på pedalen og ligeledes når man blot går rundt i skoen.

Specifikationer

  • Enduro og trail cykelsko herre
  • Velegnet til platformpedaler uden klik system
  • Overdel i perforeret syntetisk materiale med mesh
  • Snøre lukning
  • Ekstra farve snørre medfølger så man kan sætte sit eget præg på skoen
  • Michelin gummi sål bund
  • Hælkappens krave er i strækbart mesh
  • Vægt: 366 gram (Str. 42)
  • Farve: Grå med grøn
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer)

Kvalitetsniveau
Med et produkt fra Shimano kan du være sikker på at få et produkt, hvor kvalitet er i højsæde. Det er et high-end produkt, som cykelnørder sukker efter. 

Vedligeholdelse
Skoene kræver ingen vedligeholdelse, men kan tørres over med en fugtig klud hvis de skulle blive beskidte. 

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko ved hjælp af Shimano's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. For at få den mest korrekte måling, bør målingen foregå fra en stående position. Det anbefales, at du ligger 5 mm til målet for at få den korrekte størrelse cykelsko.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano, er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod, også selvom du har valgt størrelsen ud fra nedenstående tabel.

Størrelsesguide herre

Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
03-10-2018
Fin sko, skal dog byttes til et nummerstørre, da de er lidt små i numrene.