Swingcar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til babyer o…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 379,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Swingcar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til babyer og børn fra 1½ års alderen og optil 5-6 år. Swingcar styrker dit barns motorik og koordinationsevne, gennem leg. Swingcar bruges i institutioner landet over.

Anvendelse
Legekøretøjet bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af både babyer og børn op til 6 år, vil denne swingcar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede Swingcar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på.

Specifikationer

  • Farve vælg mellem Blå, Rød, Gul, Grøn
  • Vægt: 3,5 kg
  • Mål: 80 x 30 x40 cm
  • Fra 1½ år
  • CE godkendt
  • Fri for Phtalater
  • Max belastning: 60 kg

Kvalitetsniveau
Swingcar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater. De solide PU hjul er skånsomme mod gulvet indendørs og slidstærke udendørs. institutionerne har i flere år brugt Swingcar, fordi der er rigtig mange legetimer i dem og fordi Swingcar styrker børns motorik.

Montering
Der følger samlevejledning med varen, ellers kan den ses som PDF fil herunder.

EAN: 5704035540535

Ingen anmeldelser af dette produkt.