Swingcar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og lærerigt legeredskab til babyer o…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Swingcar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og lærerigt legeredskab til babyer og børn fra 1½ års alderen og optil 5-6 år. Swingcar styrker dit barns motorik og koordinationsevne, gennem leg. Swingcar bruges i institutioner landet over.

Anvendelse
Legekøretøjet bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af både babyer og børn op til 6 år, vil denne swingcar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede Swingcar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på.

Specifikationer

  • Farve vælg mellem Blå, Rød, Gul, Grøn
  • Vægt: 3,5 kg
  • Mål: 80 x 30 x40 cm
  • Fra 1½ år
  • CE godkendt
  • Fri for Phtalater
  • Max belastning: 60 kg

Kvalitetsniveau
Swingcar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater. De solide PU hjul er skånsomme mod gulvet indendørs og slidstærke udendørs. institutionerne har i flere år brugt Swingcar, fordi der er rigtig mange legetimer i dem og fordi Swingcar styrker børns motorik.

Montering
Der følger samlevejledning med varen, ellers kan den ses som PDF fil herunder.

25-09-2019
17-02-2018
Vi kunne godt have brugt en dansk beskrivelse/instruktion. Billedet med mukkerten var lidt skræmmende.
10-02-2018
Sjov og køre på og meget solid
30-06-2017
Swingcar'en har gjort stor lykke hos os. Vore børnebørn elsker at køre på den.(3,5,8 år). Men selv de voksne bliver børn igen. ALLE TIDERS LEGETØJ.