Cykeltasker

Cykeltasker

Der findes forskellige typer cykeltasker eller sidetasker, som nogle af taskerne også kaldes. Hvis du gerne vil købe en billig cykeltaske, kan man altid finde gode tilbud rundt på nettet, men du skal være opmærksom, når du skal købe cykeltasker. Du kan fx købe cykeltasker, som er vandtætte, og du kan også købe cykeltasker, som er meget nemme at afmontere fra cyklen. Cykeltaskerne bliver efter hånden udviklet i mange forskellige farver og designs, og dermed vil du altid kunne finde en taske, som passer til din smag og din cykel. Du kan finde sidetaskerne i et væld af forskellige farver bl.a.; sort, blå, rød, gul, grøn, hvid og grå. Du kan både få cykeltasker til front og bag.

Alt efter hvad du skal bruge dine cykeltasker til, så gælder det om at finde den rigtige til dit behov. Skal du på cykelferie, skal du have cykeltasker med meget plads, og skal du bruge dem til shopping har du måske ikke brug for så meget plads.

Cykeltaske til front

Fordelen ved at købe en front cykeltaske er, at du altid vil kunne se tasken, imens du cykler. Hvis du eksempelvis skal cykle rundt i en storby, kan det være både behageligt og mere sikkert for dig med en front cykeltaske.

Cykeltaske til bag

Nogle cykeltasker er udviklet, således at de kan sættes fast bagpå cyklen. Cykeltaskerne, som monteres bagpå cyklen, er en fordel, fordi du nemt kan montere cykeltasken på bagagebærerne. Du behøver ikke at montere noget ekstra på cyklen, for at montere cykeltasken på cyklen.

Vandtæt cykeltaske

Hvis du vil købe en cykeltaske, som primært skal bruges i Danmark, kan det være en fordel for dig at inddrage det danske vejr i dine overvejelser. Med det meget omskiftelige danske vejr, kan det være en fordel for dig at købe en vandtæt cykeltaske. Så skal man ikke tænke på at man skal ind og holde, for at finde et regnslags som man derefter skal til at sætte på tasken. Der er udviklet cykeltasker, som er 100 % vandtætte, men der forekommer også cykeltasker, som kun er vandafvisende, og dermed ikke 100 % vandtætte. De vandafvisende tasker kan afvise vandsprøjt fra alle retninger, men taskerne er ikke vandtætte i forhold til vedvarende regn. Cykeltasker kan være 100 % vandtætte, fordi stoffet eller materialet er svejst sammen i stedet for at være syet. Udover at være vandtæt er de svejste samlinger også en fordel, fordi der ikke er nogen syninger, der kan gå op.

Cykelferie

Skal du på cykelferie, er det vigtigt med de rigtige cykeltasker. Der findes tasker til montering på bagagebærer, og du kan få en serie til montering direkte på cyklen. Du kan læse vores guide til cykelferie her.

Producenter

Der forekommer mange forskellige former for cykeltasker, og pris og kvalitet hænger også i mange tilfælde sammen med producent eller type tasken er. Du kan både få fat i dyre og billige cykeltasker, alt afhængig af dine behov og ønsker. Alt afhænhgig af dine behov, har du også mulighed for at få fat i racer cykeltasker, MTB cykeltasker og mange andre tasker. Cykeltaskerne adskiller sig fra hinanden både i form af design, men også i forhold til, hvordan tasken monteres på cyklen. Ved Cykelpartner kan du finde cykeltasker fra fx Ortlieb, Racktime og KLICKfix.

Ortlieb cykeltasker er altid vandtætte cykeltasker, og nogle af cykeltaskerne kan holdes vandtætte helt ned til under 1 meter vand. Andre cykeltasker fra Ortlieb er kun udviklet til at kunne modstå regnvejr. Ortlieb cykeltaskerne kommer i et utal af forskellige farver, som fx sort, rød, gul, blå og hvid.
Ortlieb har også udviklet et bæresystem, som fungerer som bagsiden af en rygsæk. Når man monterer bæresystemet på Ortlieb cykeltasken kan tasken komme til at fungere som en rygsæk. Dermed får cykeltasken flere funktioner, og Ortlieb har dermed udviklet en billige måde, hvorpå du kan få en rygsæk.

Racktime har nogle rigtig flotte design til deres cykeltasker. Deres design gør, at tasken ligner meget en shopping taske. Racktime cykeltasker er meget nemme at montere og afmontere igen. Denne lette montering og afmontering er en fordel, hvis du også gerne vil bruge tasken, som en shopping taske.

KLICKfix cykeltasker er typisk designet med en mange lommer, og dermed kan KLICKfix tasker rumme mange forskellige genstande. Det er en fordel for dig at købe en KLICKfix cykeltaske, hvis du skal afsted på cykelferie. KLICKfix cykeltasker er lavet i en rigtig god kvalitet, og dermed er KLICKfix cykeltaskerne altid ensbetydende med kvalitet.