8 anmeldelser
Barnestol Thule Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Den smarte farve gør, at stolen passer til både drenge og piger. Du skal vælge denne barnestol, hvis s…
Læs mere
Vejl.: 1299,00
DKK 999,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Barnestol Thule Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Den smarte farve gør, at stolen passer til både drenge og piger. Du skal vælge denne barnestol, hvis sikkerhed, komfort og brugervenlighed er i højsædet.

Yepp Maxi er godkendt til børn op til max 22 kg, og cykelstolen skal monteres bag på din cykel. Thule Yepp Maxi leveres inklusiv monteringsbeslag, og dette monteringsbeslag er af en ekstra stærk konstruktion, har en stor bæreevne og passer til langt de fleste cykler på markedet. Udover det nødvendige monteringsbeslag medfølger også selepuder og fodstropper. Sædet er monteret til selve cyklens stel, hvilket giver stolen en stødabsorberende funktion. Stolen er forsynet med en lås og 2 nøgler, således at svage sjæle ikke kan låne denne.

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Produktet anbefales til max 22 kg
  • Refleks på ryglæn
  • Refleks på begge fodhvilere
  • Justerbar 5-punktssele
  • Justerbare fodstøtter med remme
  • Lås og 2 nøgler
  • Egerafskærmning
  • Sele med clicksystem, der kan udløses med blot et enkelt tryk på begge sider af denne
  • Testvinder

Montering
Cyklens rørdiameter må max være 46 mm. Der følger puder og alt nødvendigt beslag med for at kunne montere og bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel, skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag. Barnestolen kan godt bruges uden man har en bagagebærer. Der er 4 skruer i overskud, når stolen er monteret, som givet beslaget øget tilpasningsevne i forhold til steltykkelsen. Der, hvor beslaget skal monteres på stellet, er højden 12,5 cm.

Sikkerheds- og kvalitetskontrol
Denne barnestol er testvinder ved TÆNK. Cykelstolen har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland.

Vedligeholdelse
Denne barnestol kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nemt og hurtigt tørre stolen over med en fugtig klud.

EAN: 8715362005526

12-08-2019
Virkelig hurtig levering og god pris:) lækkert barne sæde og super nemt at montere selv.
24-04-2018
Billigt, hurtigt og nemt⭐️
17-08-2017
Nemt at montere, virker stabilt og godt og vores søn eeeelsker at køre med på "den store cykel"
11-08-2013
Hurtig levering af bestilte vare
22-07-2013
Den er bare super god og virkelig lækker i materialet. Nem at installer på cyklen. Alletiders køb. 😃
24-06-2013
Super hurtig levering, bestilte mandag, havde den tirsdag. Dejlig stol, nem at montere. så kan kun væe tilfreds med købet og cykelpartner.
14-03-2012
En meget robust stol. Det virker som 'godt kram', der kan tåle lidt af hvert.
23-08-2011
Super produkt. Sønnike sidder godt, komfortabelt og sikkert i stolen. Fleksibiliteten ved at kunne flytte stolen mellem to cykler er fantastisk, og det gøres nemt og ligetil.