10 anmeldelser
Dette praktiske barnesæde fra Bulldog skal monteres mellem styr og sadle. Beslaget skal du købe her. Smart sæde til et ekstra barn på cyklen. Barnesædet er ikke sikkerhedsgodkendt efter de europæiske regler. Vi anbefaler alle…
Læs mere
Vejl.: 379,00
DKK 379,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette praktiske barnesæde fra Bulldog skal monteres mellem styr og sadle. Beslaget skal du købe her. Smart sæde til et ekstra barn på cyklen. Barnesædet er ikke sikkerhedsgodkendt efter de europæiske regler. Vi anbefaler alle vores kunder at købe barnesæder, der er sikkerhedsgodkendte. Fodhvilere og sele medfølger ikke til dette barnesæde, men kan tilkøbes (se relaterede varer).

Anvendelse
Selvom sædet ikke er sikkerhedsgodkendt, er der stadig flere fordele ved at købe dette. Bulldog barnesædet fylder nærmest ingenting, og derudover vil du have god kontrol og overblik over dit barn, fordi barnet sidder lige foran dig. Derfor er sædet attraktivt for alle, der søger et simpelt barnesæde. Sædet kræver, at barnet kan sidder selv, og vi anbefaler, at du tilkøber et selesæt og eventuelt også fodhvilere.

Specifikationer barnesæde

  • Farve: Sort
  • Kan kun monteres på herrecykler
  • Passer til cykler med en rørdiameter mellem 27 - 45 mm.
  • Afstand mellem stiverne på barnesæde: 50 mm
  • Beslag medfølger ikke

Montering
Den helt store fordel ved dette barnesæde er, at du lynhurtigt kan montere og afmontere sædet. Afstanden mellem stiverne på barnesædet er 50 mm.
Beslaget skal monteres på cyklens stelrør, og stelrøret skal være rundt samt have en diameter mellem 27 - 45 mm. Alle nødvendige bolte for montering af dette beslag medfølger. Der skal bruges 2 stk. 10 mm gaffelnøgler eller svensknøgler til montering.
Passer kun til herrecykler!

Vedligeholdelse
Barnesædet kræver minimal vedligeholdelse, og du kan sagtens tørre barnesædet over med en fugt klud, hvis dette måtte være nødvendigt.

EAN: 5707865126337

26-12-2016
Skulle der ikke medfølge en fodstøtte
07-09-2015
Super hurtig levering, nem at samle, tak
30-06-2015
Der var ingen brugsanvisning til samlingen eller placeringen af barnestolen. Men den kan heldigvis fastholde mit barn på cyklen, selvom han ikke sidder specielt godt i den.
09-06-2014
hutig levering
19-03-2014
Fint sæde. Der mangled dog en lidt mere detaljerede monteringsanvisning!
13-11-2013
Helt perfekt. Nemt at montere. Junior elsker det.
09-08-2013
Lige det der gør en tur til en supertur. Konstant kontakt med "ungen" som deltager aktivt.
05-08-2013
Super god. Banditten elsker at sidder der. Synes dog ikke at den passer helt i monteringsbeslaget. Skulle vrides lidt før pindene kunne komme helt igennem.
13-04-2013
har monteret barnesædet og det er ok,min nabo har købt det samme sæde,bare ikke oversize men til 32 m/m stel, og der fulgte fodhvilere med til sædet,købt her i byen hos Polarcykler og der havde de ikke oversize sæde til Raleighcykel. Venlig hilsen Mogens Jensen ;o)
20-03-2012
Super sæde. Stor succes hos ungerne. Dog ikke 5 stjerner - Svær at montere. Savner en vejledning. 1) Når beslaget er strammet så tilstrækkeligt, at sædet ikke "tipper", kan sædet ikke afmonteres fordi at beslaget "trækker skævt" og låser om palerne. 2) Boltene der følger med er låsebolte, hvad der er meget godt når beslaget ER monteret, men processen at få dem på plads er sgu et nørklearbejde, hvis man som mig ikke ligger inde med andet end et par svensknøgler. - Men som sagt: Sædet er super fedt - Kunne bare godt tænke mig et lidt smidigere monterings/afmonteringssystem.