Sidi har flottet sig med, at have designet en ekstra bred cykelsko, der kan danne et rum for komfort og funktionalitet. Cykelskoene er lavet med en slidstærk og holdbar ydesål, hvor det teknologiske materiale sørger for et hø…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Sidi har flottet sig med, at have designet en ekstra bred cykelsko, der kan danne et rum for komfort og funktionalitet. Cykelskoene er lavet med en slidstærk og holdbar ydesål, hvor det teknologiske materiale sørger for et højt præstationsniveau med stabilitet, vandtæthed og en let vægt. En stor komfort er givet ved Soft Instep Closure System 4, der gør sig god ved vristen, hvor der kan lukkes tæt om en god pasform med en behagelig pude i EVA.

Et smart cykelsko er blevet tilføjet cykelskoene med Tecno-3 Push System, hvorved man kan justere til den bedste pasform med blot et tryk på et knappesystem. Denne tætte pasform og justering deraf ses også med velcrostropperne, der giver en stor sikkerhed og et godt hold om den tætte pasform hvorledes, det kan justeres hele vejen over. En hælkappe skaber også denne store og stive holdbarhed således, at den stærke kraftoverførsel til pedalerne kan blive bibeholdt. Sålen i carbon er desuden blevet tilføjet en stor kompatibiliet og komfort med SRS-systemet, hvor trædefladen og klampefladen nemt og hurtigt kan udskiftes ved slid og skader. Dermed bliver vægten også samtidig holdt nede.

Anvendelse
Dragon 5 SRS Mega fra Sidi viser solide specifikationer, der kan give en god og sublim oplevelse på cyklen, føddernes sikkerhed og komfort er i fokus. Cykelskoene er lavet specielt til brug på din MTB, hvor de kan yde en stor funktionalitet under naturens stramme krav og strabadser. Cykelskoene kan anvendes ved, at man justerer i pasformen vha. et knappesystem og velcrostropper. Klampefalder og trædeflader kan desuden hurtigt og nemt udskiftes efter behov, hvis de bliver udsat for slid og skade.

Specifikationer

  • Ydersål: Mikrofiber TechPro og mesh
  • Sål: MTB SRS Carbon Composite sål
  • Soft Instep Closure System 4
  • Tecno-3 Push System
  • Højkvalitets velcro
  • Sidi hælkap
  • MEGA-version

Kvalitetsniveau
Sidi er kendt for et højt kvalitetsniveau, hvor traditioner og værdier fordrer firmaet til at levere produkter der emmer af stor komfort og funktionalitet. Dette høje niveau bliver konstrueret af solide materialer og teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sidi, hvor hver enkelt kunde kan føle sig tilfreds ved produkterne.

Vedligeholdelse
Disse cykelsko fra Sidi kræver blot, at man tørrer dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rette størrelse
Den rette størrelse skal være i orden, hvis man ønsker den bedste præstation på cyklen. Derfor må man måle sine fødder fra hæl til tå inden køb, og derefter finde den korrekte størrelse på nedenstående tabel. Her skal man bemærke, at man oftest bruger en større størrelse i cykelsko, end man normalvis ville bruge i sine andre sko. Begge fødder bør måles, da der kan ske forskellige i bredde og længde, hvilket bør ske med vægten ligeligt fordelt på begge fødder. Efter målingen bør man lægge 5 mm. således, at den mest korrekte størrelse kan findes.

Vi bemærker, at denne nedenstående tabel blot er vejledende. Der kan opstå forskellige i bredde og længde fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

Tilgængelige varianter

42

Ingen anmeldelser af dette produkt.