Abus Anuky lever op til stramme krav om sikkerhed og komfort til dit barn med denne cykelhjelm. Cykelhjelmen leverer beskyttelse med en In-mold konstruktion, hvor yderskallen er smeltet sammen med en beskyttende foring af EPS…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Abus Anuky lever op til stramme krav om sikkerhed og komfort til dit barn med denne cykelhjelm. Cykelhjelmen leverer beskyttelse med en In-mold konstruktion, hvor yderskallen er smeltet sammen med en beskyttende foring af EPS liner. Dette sørger for beskyttelse mod hårde slag og slag samtidig med, at hjelmen har en lav vægt. Anuky har også fået en ekstra dyb beskyttelse i pande og nakke, for at sørge for en ekstra stor beskyttelse af dit barns hoved. Man kan desuden se LED-lys i nakken af hjelmen således, at dit barn altid vil være synlig ved færdsel i trafikken.

Anvendelse
Anuky fra Abus lever med denne hjelm op til stramme krav såsom: synlighed, beskyttelse og komfort. Cykelhjelmen henvender sig til alle børn, og kan fås i flere forskellige størrelser. Den alsidige hjelm er nem at indstille den indre pasform på, da den udstyret med Zoom Evo Kids. Dermed kan pasformen ændres på et nakkespænde. Nakkespændet giver også barnet mulighed for, at kunne vokse med hjelmen.

Specifikationer

 • Farve: Hvid med tegneseriemotiv
 • Vægt: 200-220 g
 • In-mould konstruktion
 • Insektnet
 • Integreret LED-lys bagpå
 • Justeringsspænde bagpå
 • 6 ventilationshuller
 • Vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus er et symbol på sikkerhed, da de altid har prioriteret dette først i deres produkter. Dette har samtidig givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor amatører såvel som professionelle har hædret dem. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Anuky fra Abus kræver ikke nogen speciel form for vedligeholdelse, da men blot kan benytte sig af en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog anbefales det ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige cykelhjelmen.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.