Den bedste pumpe af begge typer både som Co2 men også som almindelig pumpe. Denne smarte nyhed fra SKS er designet således at den kan bruges som almindelig cykelpumpe og som Co2 pumpe hvilket giver mange fordele og sikrer at …
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Den bedste pumpe af begge typer både som Co2 men også som almindelig pumpe. Denne smarte nyhed fra SKS er designet således at den kan bruges som almindelig cykelpumpe og som Co2 pumpe hvilket giver mange fordele og sikrer at cyklen altid kan blive pumpet. Pumpen leveres med med integreret holder til patronen og selve pumpen og denne holder kan monteres under flaskeholderen på cykle. Pumpen passer til alle ventiltyper. Der medfølger en C02-patron på 16 gram, og denne patron vil typisk give 7.5 Bar/108 PSI til landevejscykel, 5 Bar/72 PSI til en almindelig cykel, 2,7 Bar/40 PSI til en 26" MTB, 2,0 BAR/29 PSI til en 27,5" MTB og 1,8 BAR/26 PSI til en 29" MTB.

Anvendelse
Med denne pumpe er det muligt at pumpe cyklen med eller uden brug af Co2 od det er let at pumpe dækket op efter en punktering. Du skruer blot patronen i pumpen og sætter pumpehovedet til ventilen. På toppen af pumpen kan du styre, hvornår du åbner og lukker for tilstrømning af CO2, eller du kan vælge blot at bruge pumpen som almindelig cykelpumpe. Der kan benyttes 16 gram og 24 gram patroner med gevind. Der hører en holder med til pumpen og patronen, som kan sættes på cyklen sammen med flaskeholderen. Pumpen størrelse gør det også muligt at have den i lommen på din cykelbluse. Husk at tilkøbe ekstra patroner - se under relaterede produkter til højre.

Specifikationer

  • Model: SKS Airboy Co2
  • Anvendes til alle ventiltyper til cykler
  • Med pumpe- og patronholder, som kan anbringes i anlægget til flaskeholder på cyklen
  • Kunstofisolering medfølger til beskyttelse mod kulde fra CO2
  • Passer til 16 gram og 24 grams patroner med gevind
  • Materiale: Aluminium og kunststof
  • Vægt: 300 gram med fuld patron og holder. Råvægt af pumpe: 235 gram
  • Længde: 207 mm, Diameter: 26/31 mm (tykkest), Bredde ved pumpehoved: 45 mm

Montering
Selve pumpehovedet kan åbnes, og her kan man vende indmaden om, så man kan bruge pumpen til både racerventil, almindelig ventil og autoventil.

Kvalitetsniveau
Tysk kvalitet bliver givet ved fordøren ved dette firma, hvor komfort og funktionalitet er givet på stor vis. Dette bliver vist med brug af solide materialer og nye teknologier, der kan give service til alle niveauer på cyklen. Dette har givet dem en solid plads på markedet, hvor den enkelte kunde vil komme til at finde sig til rette med produkterne.

Vedligeholdelse
Når pumpen ikke er i brug, opbevar den gerne ved konstant temperatur af hensyn til pakningerne. For at optimere levetiden på disse, er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. Giv gerne pakningerne en lille sjat syrefri olie i ny og næ.

EAN: 4002556647414

Ingen anmeldelser af dette produkt.