Med denne smarte minipumpe fra OnGear kan du hurtigt fylde luft i dine cykeldæk, hvis du skulle være så uheldig at punktere. Du får en pumpe der er yderst holdbar, idet den er lavet af kromstål. Den er nem at medbringe på cyk…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne smarte minipumpe fra OnGear kan du hurtigt fylde luft i dine cykeldæk, hvis du skulle være så uheldig at punktere. Du får en pumpe der er yderst holdbar, idet den er lavet af kromstål. Den er nem at medbringe på cykelture da den fylder minimalt og vejer meget lidt. Ventilhovedet passer til både auto- og racerventiler.

Anvendelse
Er du så uheldig at punktere, vil denne lille pumpe være din ven i nøden. Co2-pumpen gør al arbejdet for dig. For at bruge pumpen skal du blot tilkøbe en Co2-patron. Vi anbefaler SKS 16 g eller 25 g Co2-patroner der er tilgængelige her i butikken. Pumpen er let at bruge, du skal blot skrue patronen på pumpen, og når dækket har den ønskede størrelse, er du klar til at fortsætte turen.

Specifikationer

  • Materiale: Stål
  • Farve: Blank crom
  • Passer ikke til OnGear patroner

 Kvalitetsniveau
Som med andre OnGear-produkter får du her god kvalitet til en lav pris. Pumpen er solid og holdbar, og dens lave vægt gør den nem at have med på farten. OnGear er vores eget mærke, hvor vi forsøger at give komfort og funktionalitet til brugeren med kvalitetsstemte produkter til en god pris således, at brugerens problemer og mangler i hverdagen bliver løst på bedste vis.

EAN: 5712934010301

Ingen anmeldelser af dette produkt.