4 anmeldelser
Denne nye smarte Airbuster CO2-pumpe fra SKS er simpel designet med integreret tryk regulator. Pumpen leveres inklusiv en 16 grams Co2 patron med gevind. Der medfølger en holder til pumpe, som kan monteres under flaskeholdere…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 139,00
Cykelpumper og ventiler
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne nye smarte Airbuster CO2-pumpe fra SKS er simpel designet med integreret tryk regulator. Pumpen leveres inklusiv en 16 grams Co2 patron med gevind. Der medfølger en holder til pumpe, som kan monteres under flaskeholderen. Pumpen er udviklet i aluminium og med vendbar pumpehoved, så den passer til alle ventiltyper. C02-patron på 16 gram giver 8,1 Bar/118 PSI til landevejscykel, 4,45 Bar/65 PSI til en almindelig cykel, 1,9 Bar/28 PSI til en 26" MTB og 1,45 BAR/21 PSI til en MTB med 29" hjul. Der kan tilkøbes en 16 og eller 24 grams patron.

Anvendelse
Denne pumpe gør det til en leg at pumpe dækket op efter en punktering. Du skruer blot patronen i pumpen og sætter pumpehovedet til ventilen. På toppen af pumpen kan du styre, hvornår du åbner og lukker for tilstrømning af CO2. Der kan benyttes 16 gram og 24 gram patroner med gevind. Der hører en holder med til pumpen og patronen, som kan sættes på cyklen sammen med flaskeholderen. Mange foretrækker dog blot at have pumpen i tricotlommerne, da pumpen er lille nok til dette. Husk at tilkøbe ekstra patroner - se under relaterede produkter til højre.

Specifikationer

 • Model: SKS Airbuster Co2
 • Anvendes til alle ventiltyper til cykler
 • Med pumpe- og patronholder, som kan anbringes i anlægget til flaskeholder på cyklen
 • Kunstofisolering medfølger til beskyttelse mod kulde fra CO2
 • Passer til 16 gram og 24 grams patroner med gevind
 • Vægt: 160 gram med fuld patron og holder. Råvægt af pumpe: 95 gram
 • Længde: 55 mm, Diameter: 21 mm (tykkest), Bredde ved pumpehoved: 45 mm

Montering
Selve pumpehovedet kan åbnes, og her kan man vende indmaden om, så man kan bruge pumpen til både racerventil, almindelig ventil og autoventil.

Kvalitetsniveau
SKS er holdbart som mærke, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret til fordøren. Dette bliver givet med brug af solide materialer og teknologier, der kan give den ydelse til alle niveauer således, at man ikke bliver taget med bukserne nede. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Når pumpen ikke er i brug, opbevar den gerne ved konstant temperatur af hensyn til pakningerne. For at optimere levetiden på disse, er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. Giv gerne pakningerne en lille sjat syrefri olie i ny og næ.


Typer af cykelpumper og ventiler

I dag findes der mange typer af pumper. Overvej derfor dit behov, inden du investerer i én.

Vælg blandt:

 • Minipumpe – Lille og kompakt pumpe, lige til sadeltasken
 • Fodpumpe – Uundværlig, og nemmere at håndtere, da man også skal bruge fødderne. Vælg en model med manometer, for at sikre det korrekte dæktryk
 • CO2-pumpe – Hurtig og effektiv pumpning med CO2 patroner, som ikke fylder meget på farten
 • Rammepumpe – Traditionel, ’gammeldags’ cykelpumpe, som kan monteres på cykelstellet eller bagagebærer
 • Gaffelpumpe – Specialpumpe, som bruges til at pumpe luftaffjedrede forgafler med
 • Boldpumper – Benyttes til alle typer af bolde, og kan anvendes på flere, forskellige typer ventiler

Indenfor cykelverdenen taler vi om 3 forskellige typer af ventiler:

 • Racerventil
 • Autoventil
 • Dunlop

Sørg for at tjekke, hvilken type ventil du skal bruge pumpen til, og vælg en af overstående pumper efter dette. Mange vælger at have flere pumper, f.eks. én til værkstedet og én til at have med på farten.

Passer den ønskede pumpe ikke til din ventil, eller skal du bruge den til forskellige typer af ventiler, kan du altid købe en ventiladapter.

Overvej en cykelpumpe med Manometer, eller at tilkøbe et, som kan måle trykket når du pumper luft i dine cykeldæk.

Har du brug for en mere dybdegående guide til de mange typer af pumper og ventiler så, kan du læse meget mere i vores guide: Værd at vide om cykelpumper og ventiler.

EAN: 4002556554491

28-01-2019
bare ok hurtig lev, varen iorden
12-12-2018
Patronen er næsten ikke til at få skruet helt ind. Føles som om gummiringen i pumpehovedet er alt for hård så spidsen i pumpen ikke kan få trykket hul på patronen
01-07-2018
11-08-2015
Fungere fint