Denne sorte SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, og dermed er pumpen let at benytte. Denne DuoHead passer til alle ventiltyper. Den giver …
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 49,00
Cykelpumper og ventiler
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne sorte SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, og dermed er pumpen let at benytte. Denne DuoHead passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 6 bar/86 PSI, som er rigeligt til langt de fleste cykler. Her får man en god pumpe til prisen.

Anvendelse
Pumpen er fjedrende i håndtaget, således at den kan sidde i spænd langs sadelrøret eller langs overrøret. Denne DuoHead pumpe passer på stel med indvendigt mål fra 455 mm til 505 mm. Pumpen er således god at have fast på sin cykel, da du dermed aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på, er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at du tager den med, når du parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Passer til stel med indvendigt mål på 455 mm - 505 mm
 • Pumper op til 6 bar / 86 PSI
 • Passer til alle ventiler
 • Vægt: 158 gram
 • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast

Montering
Pumpen har to hoveder til at pumpe med. Det store hoved bruges til autoventiler, mens det mindre hoved bruges til almindelige- og racerventiler. Pumpen er via sin fjedrende effekt let at placere i rammen.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet, og man får noget for pengene ift. andre pumper i samme prisklasse. Der findes naturligvis pumper i bedre kvalitet og materialer på markedet, men disse pumper er naturligvis også dyrere.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse, er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil.


Typer af cykelpumper og ventiler

I dag findes der mange typer af pumper. Overvej derfor dit behov, inden du investerer i én.

Vælg blandt:

 • Minipumpe – Lille og kompakt pumpe, lige til sadeltasken
 • Fodpumpe – Uundværlig, og nemmere at håndtere, da man også skal bruge fødderne. Vælg en model med manometer, for at sikre det korrekte dæktryk
 • CO2-pumpe – Hurtig og effektiv pumpning med CO2 patroner, som ikke fylder meget på farten
 • Rammepumpe – Traditionel, ’gammeldags’ cykelpumpe, som kan monteres på cykelstellet eller bagagebærer
 • Gaffelpumpe – Specialpumpe, som bruges til at pumpe luftaffjedrede forgafler med
 • Boldpumper – Benyttes til alle typer af bolde, og kan anvendes på flere, forskellige typer ventiler

Indenfor cykelverdenen taler vi om 3 forskellige typer af ventiler:

 • Racerventil
 • Autoventil
 • Dunlop

Sørg for at tjekke, hvilken type ventil du skal bruge pumpen til, og vælg en af overstående pumper efter dette. Mange vælger at have flere pumper, f.eks. én til værkstedet og én til at have med på farten.

Passer den ønskede pumpe ikke til din ventil, eller skal du bruge den til forskellige typer af ventiler, kan du altid købe en ventiladapter.

Overvej en cykelpumpe med Manometer, eller at tilkøbe et, som kan måle trykket når du pumper luft i dine cykeldæk.

Har du brug for en mere dybdegående guide til de mange typer af pumper og ventiler så, kan du læse meget mere i vores guide: Værd at vide om cykelpumper og ventiler.

EAN: 4002556445973

Ingen anmeldelser af dette produkt.