Med dette flotte Xylo foldebord fra skotske Trespass, er der plads til at fire personer kan spise og have plads til både tallerkener, mad og drikke mm. Bordpladen, der er lavet af let men stærkt aluminium, må…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med dette flotte Xylo foldebord fra skotske Trespass, er der plads til at fire personer kan spise og have plads til både tallerkener, mad og drikke mm. Bordpladen, der er lavet af let men stærkt aluminium, måler nemlig 70 x 70 cm og har dermed god plads. Benene er lavet af stærkt stål, så hele bordet står på et solidt fundament.

Anvendelse
Dette Xylo bord fra skotske Trespass er ideelt til telt- og campingture. Det er designet til at kunne foldes sammen og pakkes ned i den medfølgende bærepose. Den samlede vægt er på blot 3,1 kg.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Størrelse (udfoldet): 70 cm x 70 cm x 70 cm
  • Vægt: 3,1 kg
  • Aluminiumstop
  • Stålben
  • Pakkes sammen i medfølgende bærepose

Kvalitetsniveau
Dette bord har en stor bordplade sammenlignet med andre campingborde i samme pris- og vægtklasse. Bordpladen er af let men solidt aluminium, mens benene er lavet af stærkt stål, der giver øget stabilitet. Hele konstruktionen kan transporteres i den medfølgende bærepose.

Vedligeholdelse
Dette bord kræver ingen særlig vedligeholdelse, men bør naturligvis tørres rent og evt. vaskes af med en fugtig klud efter behov.

EAN: 5045274259551

Ingen anmeldelser af dette produkt.