Varenummer: Y1XM98020

Shimano H01A Resin - Bremseklods til Zee og Saint M810 skivebremser


.
229 DKK / STK
183,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Her får du et par Shimano XTR, XT, SLX og Alfine bremseklodser af typen Resin H01A. Resein er et organisk materiale, der er mere fleksibelt end bremseklodser af metal. Disse bremseklodser er forsynet med køleribber, der forlænger levetiden på bremseklodserne. Bremseklodser af resin har den fordel, at de støjer mindre, giver god kontrol under bremsning og generelt anbefales til brug under tørt og vådt føre. Bremseklodserne passer til Shimanos bremsekalibre i følgende modeller: BR-M820 og BR-M640 hvilket er Saint og Zee bremsekalibre.

  Anvendelse
  Bremseklodsen er designet til at blive monteret i bremsekalibre model Shimano Saint og Shimano Zee. Bremseklodser som denne i resin anbefales generelt til brug under våde og tørre forholde. Vær forsigtnig med ikke at berøre bremsekaliberen (og skiven) efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg desuden for, at der ikke kommer hverken fedt eller olie på bremseklodser og skiver, da det kan forværre bremseevnen.

  Specifikationer

  • Bremseklods med split og fjeder
  • Model H01A
  • Type: Resin
  • Passer både på for- og bagbremse kaliber

  Montering
  Når du skal montere din bremsekaliber, er den letteste metode at starte med at afmontere hjulet. Herefter skal du presse stemplerne helt tilbage i kaliberen; til dette skal du anvende specialværktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst skal de gamle bremseklodser afmonteres, enten ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan du tage klodserne ud og montere de nye. Til dette kan du også se den vedhæftede pdf fil for nærmere information.

  Sikkerhed og kvalitet
  Hvis bremserne larmer under aktivering, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Når temperaturen på bremsesystemet er faldet nok, kan du tjekke tykkelsen på hver klods er minimum 0,5 mm., hvis dette ikke er tilfældet skal de udskiftes. Skivebremser har en indkøringsperiode, og bremseeffekten vil gradvist øges i løbet af denne periode. Du skal være opmærksom på disse forøgelser, når du bruger bremserne i indkøringsperioden. Dette gælder også efter udskiftning af bremseklodser eller bremseskiver.

  Vedligeholdelse
  Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

   

 • Brand Shimano
  Produkt Bremseklodser
  Anvendelse MTB
  Geargruppe ZEE, Saint, Alfine
  Bremsetype Skivebremse
  Materiale Resin
  EAN 4550170451615