MTB Fitness med Mads Weidemann

I samarbejde med professionel mountainbike instruktør og indehaver af Mountainbike Akademiet, Mads Weidemann, har vi lavet denne guide til hvordan du kommer i form med simple øvelser som alle kan laves der hjemme.

Balancebræt

Et balancebræt er rigtigt godt til at træne din balance og koordination, samt styrke dine muskler. Balancebrættet kan også bruges til styrketræning, eller du kan bruge det på din kontor plads, hvis du har et hæve/sænkebord.

Nemme gulvøvelser

Det kræver faktisk ikke en masse udstyr at træne der hjemme. Alt du behøver er en måtte eller andet blødt underlag, så kan du komme  gang med at lave nogle nemme øvelser, som styrker din krop.

Træn med elastik

Med en elastik kan du træne stort set alle muskelgrupper. I videoen herunder viser Mads nogle helt simple øvelser, som du kan lave der hjemme.

Gymnastikbold

Træn din mave og ryg med en gymnastikbold. Lav core træning der hjemme og kom i form uden at bevæge dig i træningscenteret. 

Fitness udstyr

Her hos Cykelpartner har vi et udvalgt af fitnessudstyr, som gør det nemt og billigt at træne hjemme i stuen. Herunder ser du et udvalg af fitness produkter.

Træningsudstyr