Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Fra Sensor får du her en Merino Active halsedisse i blødt og varmt merinould. Halsedissen har amnge anvendelsesmuligheder, og den kan bl.a. bruges som halstørklæde, bandana, maske, armbånd elle…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 149,00 Før 149,00
DKK 116,15
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Fra Sensor får du her en Merino Active halsedisse i blødt og varmt merinould. Halsedissen har amnge anvendelsesmuligheder, og den kan bl.a. bruges som halstørklæde, bandana, maske, armbånd eller pandebånd. Merinoulden er af højeste kvalitet fra New Zealand og utroligt isolerende. Du er dermed sikker på at kunne holde halsen varm - også på årets koldeste dage. Halsesidden beskytter næse og mund, og er med sine flade sømme behagelig mod huden.

Anvendelse
Kan anvendes året rundt til alle former for sport. 
Halsedissen fra Sensor passer under din cykel- og skihjelm.  

Specifikationer

  • Farve: Sort/Grå
  • Materiale: Merino uld
  • Tykkelse: 160 g/m2 - 18 mikron 
  • Multifunktionel
  • Hurtigttørrende
  • Åndbar
  • Onesize

Kvalitetsniveau
Takket være Merinould, giver denne halsedisse giver dig varmen, også selvom den er blevet våd af sved. Du får her en meget isolerende halsedisse, der med dens mange egenskaber sikrer dig en komfortabel træning. Halsedissen fra Sensor er åndbar og egner sig både til mænd og kvinder. 

Vedligeholdelse
Når du vasker dine uldprodukter bør du altid vaske med uldvaskemiddel for at opretholde uldens egenskaber og levetid. Vi anbefaler at man vasker i hånden eller på uldprogram, men du kan også sagtens vaske dem på almindeligt program ved 30 grader, når blot de vaskes med uldvaskemiddel. Uld kan ikke tørretumbles.

Ingen anmeldelser af dette produkt.