Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Praktisk og stilren bagagestrop på 60 cm. fra Atredo, der åbner op for mange muligheder i forhold til, at skulle påsætte ting på sin bagagebærer. Bagagestroppen er designet med en stræ…
Læs mere
Vejl.: 19,00
DKK 12,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Praktisk og stilren bagagestrop på 60 cm. fra Atredo, der åbner op for mange muligheder i forhold til, at skulle påsætte ting på sin bagagebærer. Bagagestroppen er designet med en strækbar elastikrem, der kan benyttes på din bagagebærer på cyklen. Krogene på elastikstroppen er desuden udviklet med dæksler af plastik, så der ikke findes skrammer på din cykel.

Anvendelse
Denne bagagestrop fra Atredo, gør din transport af objekter på bagagebæreren nem, så din hverdag bliver lettere. Elastikstroppen er ideel til fastsættelse af indkøb og andre småting på din bagagebærer, men kan også benyttes til andet, såsom: cykeltrailer, cykelanhænger, tasker og kurve.

Specifikationer

  • Materiale: Elastikrem
  • Længde 60 cm
  • Udstrukket mål Ca 120 cm
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke her hos Cykelpartner. Vi forsøger at give kunderne lige det, de har brug for som cyklist og motionist, og stræber derfor efter en vis komfort og funktionalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.