Denne originale Avenue plade passer til Avenue bagagebærer. Selvom den grå plade ikke har nogen funktion i sig selv, så kan pladen være med til at give din cykel et fedt udtryk. Derved får du en større service og komfort til …
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne originale Avenue plade passer til Avenue bagagebærer. Selvom den grå plade ikke har nogen funktion i sig selv, så kan pladen være med til at give din cykel et fedt udtryk. Derved får du en større service og komfort til din bagagebærer.

Anvendelse
Pladen passer kun på originale Avenue bagagebærer, men Avenues bagagebærer kan naturligvis monteres på alle cykler. Der er indprintet Avenue logo i pladen, og selvom pladen ikke har en funktion, er planden alligevel med til at give din cykel et mere gennemført design.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Original Avenue farve: DinoBlack/Rubber Black Mat
  • Materiale: Aluminium
  • Nem montering

Montering
Pladen monteres med de medfølgende skruer til bagagebæreren. Se skruer under anbefalet produkter.

Kvalitetsniveau
Avenue cykler er en dansk opfindelse, som er blevet et stort hit i større byer rundt omkring i Europa. Udover at være kendt for deres kvalitetscykler er Avenue især kendt for sit gennemførte fede design, som går igennem på hele cyklen. Avenue producerer selv skærme, støtteben, bar-ends, dæk, kranksæt, bagagebærer, bagagebærer-plader, sadelpinde, sadler og styr. Alt det nævnte udstyr passer perfekt til Avenue cykler. Avenue har udviklet en stor del af deres produkter i flere forskellige farver, og derfor har du mulighed for at matche farverne, så din cykel får nøjagtig det udtryk, som du ønsker.

EAN: 5707965009684

Ingen anmeldelser af dette produkt.