Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne originale Avenue plade passer til Avenue bagagebærer. Selvom den grå plade ikke har nogen funktion i sig selv, så kan pladen være med til at give din cykel et fedt udtryk. Derved får du en …
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne originale Avenue plade passer til Avenue bagagebærer. Selvom den grå plade ikke har nogen funktion i sig selv, så kan pladen være med til at give din cykel et fedt udtryk. Derved får du en større service og komfort til din bagagebærer.

Anvendelse
Pladen passer kun på originale Avenue bagagebærer, men Avenues bagagebærer kan naturligvis monteres på alle cykler. Der er indprintet Avenue logo i pladen, og selvom pladen ikke har en funktion, er planden alligevel med til at give din cykel et mere gennemført design.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Original Avenue farve: DinoBlack/Rubber Black Mat
  • Materiale: Aluminium
  • Nem montering

Montering
Pladen monteres med de medfølgende skruer til bagagebæreren. Se skruer under anbefalet produkter.

Kvalitetsniveau
Avenue cykler er en dansk opfindelse, som er blevet et stort hit i større byer rundt omkring i Europa. Udover at være kendt for deres kvalitetscykler er Avenue især kendt for sit gennemførte fede design, som går igennem på hele cyklen. Avenue producerer selv skærme, støtteben, bar-ends, dæk, kranksæt, bagagebærer, bagagebærer-plader, sadelpinde, sadler og styr. Alt det nævnte udstyr passer perfekt til Avenue cykler. Avenue har udviklet en stor del af deres produkter i flere forskellige farver, og derfor har du mulighed for at matche farverne, så din cykel får nøjagtig det udtryk, som du ønsker.

Ingen anmeldelser af dette produkt.