En yderst komfortabel luftmadras kan her fås fra Trespass, hvor campistens anatomiske og termiske behov varetages. Luftmadrassen er lavet med slidstærkt og varmt materiale, der bliver optimeret af luftige skumkamre for en bed…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 429,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En yderst komfortabel luftmadras kan her fås fra Trespass, hvor campistens anatomiske og termiske behov varetages. Luftmadrassen er lavet med slidstærkt og varmt materiale, der bliver optimeret af luftige skumkamre for en bedre termisk oplevelse. Luftmadrassen lader dig dermed sove behageligt og trygt igennem hele natten, hvor den integrerede pude også sørger for en god oplevelse. Madrassen er selvoppustelig, hvor den blot kræver 4-7 åndedræt til at starte med. Luftmadrassen er desuden lavet med en meget lav vægt og en rejsetaske for hurtig transport.

Anvendelse
Soltaree luftmadras fra Trespass giver sublime muligheder for en god nattesøvn, hvor kroppens anatomi og termiske tendenser bliver tilgodeset. Luftmadrassen er nem at anvende, da den er selvoppustelig. Her kan man benytte sig af den inbyggede trykventil, der hurtigt lukker luft ind og ud af madrassen.

Specifikationer

  • Oppustelig luftmadras m. pude
  • Luftilsatte skumkamre for bedre termoeffekt
  • Letvægt
  • Oppustelig størrelse: 190 x 60 x 5 cm
  • Vægt: 1.5 kg
  • Selvoppustelig (4-7 åndedræt)
  • Nem anvendelig trykventil til hurtig oppustning

Kvalitetsniveau
Trespass er et højt respekteret mærke, der i mange år har varetaget kundernes interesser til fulde. Kampen mod naturens strabadser og strenge krav til kroppens anatomi. Dette bliver gjort med produkter, der emmer af komfort og funktionalitet med solide materialer og innovative teknologier, der kan gøre arbejdet for kunden. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor kunder på alle niveauer kan være med i opløbet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne sker hurtigt ved, at man tørrer den over med en fugtig klud, når den bliver udsat for skidt og snavs.

EAN: 5045274557527

Ingen anmeldelser af dette produkt.