GripGrab RaceAero Hi-Vis skoovertrækkene bør være en del af enhver cykelrytters garderobe: Udover at være en del af et skarpt cykelrytter look optimerer overtrækket oveni købet også din aerodynamik og synlighed AnvendelseRac…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 219,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

GripGrab RaceAero Hi-Vis skoovertrækkene bør være en del af enhver cykelrytters garderobe: Udover at være en del af et skarpt cykelrytter look optimerer overtrækket oveni købet også din aerodynamik og synlighed

Anvendelse
RaceAero er et skoovertræk, der optimerer dit look og din aerodynamik. Aerodynamikken forbedres ved at overtrækkende udjævner cykelskoenes overflade. Skoovertrækkene kan bruges med de fleste landevejspedaler.

Specifikationer

  • Farve: Fluorescerende gul
  • Meget tætsiddende
  • Forbedre aerodynamik
  • YKK lynlås
  • Meget fleksibelt materiale
  • Onesize

Kvalitetsniveau
Cykelister der bærer store arealer af fluorescerende materialer, mindsker riskoen for at blive påkørt i dagslys med op til 40%. Materialerne kommer fra nøje udvalgte producenter, der kan leve op til GripGrab's høje kvalitetskrav.

Materialer og vedligeholdelse
Materialet i RaceAero indeholder: 85% polyamid og 15% elastan. Overtrækkene kan maskinvaskes med andre tekstiler i samme farve, de bør ikke bleges, tørretumbles, stryges eller vrides hårdt.

EAN: 5708486112228

03-03-2018
15-08-2017
Har købt meget godt ved CYKELPARTNER men de her var ringe. Holdt kun til en dag med et 12 timers løb, hvor jeg var af cyklen nogle få gange. gik i stykker under skoen og i snuden - øv det vart spild af penge.
12-05-2015
jeg har taget mine sko overtræk i brug. De er ikke ret stærke. Jeg bliver desværre nødt til, at sige de ikke er gode.Brugt 2 gange og de er lige til, at smide væk.