Denne sadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks sadler er lavet i læder af høj kvalitet. Styrken på Brooks sadler gør dem ideel til alle cyklister også cyklister i den tunge ende. Gener…
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 799,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne sadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks sadler er lavet i læder af høj kvalitet. Styrken på Brooks sadler gør dem ideel til alle cyklister også cyklister i den tunge ende. Generelt for alle Brooks sadler er at de tilpasser sig cyklistens former samt at de har en lang levetid med den rigtige vedligeholdelse.

Anvendelse
Brooks sadler byder på en god sadel med en god komfort, fedt design, lang levetid og eksklusivitet. Brooks sadler bruges typisk på smarte cykler og rigtige retro cykler. Brooks sadler er den sidste ting for at peppe cyklen lidt op. B17 sadlen fra Brooks er en af de mere sportsminded sadler, som er tiltænkt til længere turer samt trekking. B17 sadlen har været på markedet i over 100år. Vær opmærksom på, at læderet kan smitte af på lyse bukser.

Specifikationer

  • Type: Brooks B17
  • Kørestilling: 30-60 graders kørestilling
  • Farve: Sort
  • Længde: 27,5 cm
  • Bredde: 17,5 cm
  • Højde: 6,5 cm
  • Vægt: 520 gram
  • Understel: Stål

Montering
Denne Brooks sadel kan monteres på alle cykler med den rigtige beslag. I takt med at læder bliver brugt og slidt bliver det "læderbetrækket" større end konstruktionen på sadlen. Brooks har lavet en løsning på dette ved at montere en skure under sadlen, som strammer læderbetrækket op igen. Dette er en fastnøgle på denne sadel.

Kvalitetsniveau
Brooks sadler er af højeste kvalitet og de bruger kun kvalitetsmaterialer til deres produkter. Funktionen med at kunne strække læder ud efter læder har givet sig viser kun, at Brooks går op i deres produkter og dermed giver sadlen en lang levetid. Brooks har eksisteret siden 1866. Brooks har taget patent på sine produkter. Det skete helt tilbage i 1882 til og med i skrivende stund.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at smøre sadlens læderbetræk. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

EAN: 831273005245

Ingen anmeldelser af dette produkt.