Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Cykelsporten har altid haft stramme krav til deres produkter, hvilket med denne cykelhjelm er blevet mødt. Cykelhjelmen matcher krav om sikkerhed, komfort og vægt med et Multi Speed Design. Her er al vindmodstand…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Cykelsporten har altid haft stramme krav til deres produkter, hvilket med denne cykelhjelm er blevet mødt. Cykelhjelmen matcher krav om sikkerhed, komfort og vægt med et Multi Speed Design. Her er al vindmodstand blevet fjernet, og en fremragende ventilation er blevet tilsat. Hjelmen er konstrueret i den sammenstøbt In-mold konstruktion, der udover at tilfredsstille hovedets anatomi, også yder en høj beskyttelse mod stød og slag, mens den samtidig er nede i en lav vægt. En øget stabilitet i hjelmen fås med ActiCage Lite, hvor et bur er integreret i selve foringen på hjelmen. Aerodynamiske og behagelige stropper sørger også for et højt niveau af komfort i denne hjelm, mens en optimal ventilation gives med Air-cooling Technology. Dermed forbliver hovedet tempereret, og du overopheder ikke.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus matcher alle krav fra cykelsporten, så en optimal træning eller konkurrencekørsel kan gennemføres. Cykelhjelmen er ideel til kørsel på landevejen, hvor alle specifikationer vil være funktionelle. Hjelmen er nem at anvende, da den er udstyret med mange komfortable specifikationer, mens en hurtig og præcis justering af den indre pasform kan foregå vha. et spænde i nakken.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Vægt: 200-240 gram
  • In-mould konstruktion
  • Air-cooling teknologi
  • 14 ventilationshuller
  • Zoom Ace justeringsspænde
  • Plads til hestehale
  • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus har sikret sig et navn i cykelsporten ved, at have stor fokus på sikkerheden i deres produkt. Dette, blandet med en stor portion af funktionalitet og komfort, har givet dem en dominerende plads på det internationale marked. Her har de i årevis leveret kvalitetsprodukter til amatører og professionelle, der sjældent er blevet efterladt skuffet.

Vedligeholdelse
Denne cykelhjelm kræver ingen stor vedligeholdelse, men det kan være en god ide, at man bruger en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.