Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Kosttilskuddet fra PowerBar, der forstærker dit stofskifte, reducerer din træthed og hjælper på en balanceret træning. Magnesium Liquid tilbyder et dagligt skud af magnesium og vitamin B6, som ne…
Læs mere
Vejl.: 12,50
DKK 9,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Kosttilskuddet fra PowerBar, der forstærker dit stofskifte, reducerer din træthed og hjælper på en balanceret træning. Magnesium Liquid tilbyder et dagligt skud af magnesium og vitamin B6, som netop sikrer den gængse motionist et normalt niveau af energi og muskelfunktion. Hertil sikrer vitamin B6, at du netop får de proteiner du skal have, for at få den mest optimale træning.

Anvendelse
Magnesium Liquid er ideel til den daglige træning. 1 ampul om dagen giver dig derfor mulighed for, at balancere din træning, så du får mest muligt ud af den. Kosttilskuddet fungerer desuden bedst som led i en afbalanceret kost, samtidig med en sund livsstil.

Specifikationer

  • 250 mg magnesium af høj kvalitet
  • Vitamin B6
  • Smag: Appelsin
  • Fri for aspartam
  • Velegnet til vegetarer og veganer
  • Fri for lactose og gluten

Kvalitetsniveau
Powerbar kan bryste sig af, at være en af de førende producenter i verden af produkter til energi og protein til genopbyggelse af muskler. Powerbar er derfor det essentielle mærke til motionister og professionelle, der virkelig vil yde sit allerbedste.

Næringsdeklaration
  Pr. ampul (25 ml)
Vitamin B6 (mg) 0,60 mg (43%*)
Magnesium 250 mg (67%*)
   
   
   
* % Nutrient Reference Value  

Ingredienser:
Vand, appelsinsaft (fra koncentrat), magnesiumcitrat, syre (mælkesyre), fructose, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødemidler (acesulfam K, cyclamater, sacchariner), aramastoffer, vitamin B6.

Ingen anmeldelser af dette produkt.