Denne sæbe fra LifeVenture er en sæbe til alle formål. Så er du vild med ferier og weekender i det fri, men værdsætter en god hygiejne, så er denne sæbe optimal at have med i rygsækken. Du slipper derved også for at pakke sæb…
Læs mere
Vejl.: 60,00
DKK 55,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne sæbe fra LifeVenture er en sæbe til alle formål. Så er du vild med ferier og weekender i det fri, men værdsætter en god hygiejne, så er denne sæbe optimal at have med i rygsækken. Du slipper derved også for at pakke sæbe til både hår, kroppen og opvasken. 

Anvendelse
Formularen i den sæbe gør, at den virker efter hensigten, altså danner sæbeskum, hvad enten du har tilgang til friskt vand eller brakvand på turen. Sæben kan du anvende til både krop, hår og opvasken. Den er biologisk nedbrydelig, er antibakteriel og pH-balanceret. 

Specifikationer

  • Vægt: 250 gram
  • Indhold: 200 ml
  • Mål: 7 cm x 4 cm x 13,5 cm

Kvalitetsniveau
LifeVenture udvikler sine produkter ud fra, at de skal være så letvægtige som muligt, så det bliver en fornøjelse at være på eventyr i naturen eller rundt omkring i verden. Produkterne er udviklet af folk, som selv er eventyrlystne og derfor ved, hvilke produkter man ønsker at have med sig i rygsækken, kufferten mv.

 

EAN: 5031863620703

Ingen anmeldelser af dette produkt.