Her får du en original Shimano-reservedel til et nav af typen DH-C3000-2NNT hvor navet fastgøres med møtrikker.Denne navindsats kan udelukkende benyttes til denne type nav. AnvendelseHvis der er opstået problemer med funktion…
Læs mere
Vejl.: 409,00
DKK 409,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en original Shimano-reservedel til et nav af typen DH-C3000-2NNT hvor navet fastgøres med møtrikker.Denne navindsats kan udelukkende benyttes til denne type nav.

Anvendelse
Hvis der er opstået problemer med funktionen i det dynamo nav der anvendes på cyklen, kan man med fordel udskifte hele indsatsen i dette nav. Det kan være vanskelig at finde årsagen til af nav dynamoen ikke fungerer længere og dette kan oftes løses ved at udskifte indsatsen. Vil du være sikker på at netop denne enhed passer på din cykel så kan du aflæse type nummeret på navhylstret og hvis dette nummer fremgår DH-C3000-2NNT så passer denne enhed.

Specifikationer

  • Shimano Dynamo indsats til fornav
  • Passer til Shimano Nexus type: DH-C3000-2NNT
  • Nav type: Med møtrik bespænding
  • Aksellængde: 140mm
  • Farve på navhylster: Sølv

Kvalitetsniveau
Shimano er kendt for deres høje kvalitetsniveau indenfor cykelreservedele, der i mange år har skabt essentielle elementer til amatører og professionelle, så cykeltuen kunne optimeres. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet med et nøje materialevalg og innovative teknologier.

 

EAN: 4524667935421

Ingen anmeldelser af dette produkt.