Alsidig og holdbar cykelsko fra Shimano, der lever op til kørsel i hårde terræner på XC, Trail eller mountainbike. Cykelskoene er lavet i en ultra-stiv, letvægts kulfiberforstærket mellemsål, så et ideelt tråd fås. Skoene er …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Alsidig og holdbar cykelsko fra Shimano, der lever op til kørsel i hårde terræner på XC, Trail eller mountainbike. Cykelskoene er lavet i en ultra-stiv, letvægts kulfiberforstærket mellemsål, så et ideelt tråd fås. Skoene er med klik, så man kan udnytte at få kraft overført hele vejen rundt, mens en gummiblanding af dobbelt densitet, sørger for bedre balance, greb og fleksibilitet. Denne eksklusive Michelin gummiblanding, er lavet med et stærkt mønster, der er designet til de hårde terræner. Den høje kraftoverførsel optimeres med Shimano Dynalast, som sørger for et mere glat og funktionelt tråd, så meget lidt kraft bliver tabt ved kørsel.  Skoens forstærkede over i fleksibelt og syntetisk læder, er perforeret, så en høj åndbarhed og fremragende pasform fås. Fødderne bliver dermed ikke overophedet, og kommer til at være komfortable hele turen igennem.

Anvendelse
SH-XC701 er de ideelle cykelsko, når hårde terræner kræver robuste og alsidige cykelsko, der samtidig kan levere en vis komfort og funktionalitet. Cykelskoene henvender sig til XC, Trail og MTB, hvor de kommer til at være meget funktionelle. Skoene er desuden meget nemme at anvende, da blot justeres i pasformen, vha. 2 stk. BOA L6 drejehjul med snørre og en mikrojustering, så den perfekte pasform kan opnås. Skoene er også forberedte til montering af "spikes"

Specifikationer

 • Mountainbike og XC cykelsko herre - XC7
 • Modelår: 2020
 • Velegnet til klik pedaler
 • Forstærket overdel i fleksibelt syntetisk læder som er perforeret med overlegen pasform
 • 2 stk. Boa L6 drejelukning med snøre og micro kjustering
 • Ultra-stiv letvægts kulfiberforstærket mellemsål
 • Eksklusiv Michelin højtryks gummi sål med stærkt mønster
 • Sålens stivhed: 9 (Skala fra 1 til 12 hvor 12 er det stiveste)
 • Sålens gummiblanding er med dobbelt densitet for bedre balance, greb, holdbarhed og fleksibilitet
 • Forberedt til montering af spikes
 • Shimano Dynalast teknologi
 • Vægt: 652 gram (Str. 42)
 • Farve: Sort
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer)

Kvalitetsniveau
Shimano gør det igen med dette produkt, hvor komfort og funktionalitet er helt i top. Firmaet er kendt for deres høje fokus på materialer og innovative teknologier, så produkterne ikke kommer til at stå i vejen for den gængse præstation, og i visse tilfælde endda optimere. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano, der i årevise har været elsket af amatører og professionelle, for deres høje niveau af kvalitet.

Vedligeholdelse
Disse sko fra Shimano kræver ikke speciel vedligeholdelse, og kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtige størrelse
De rigtige cykelsko, kræver den rigtige størrelse. Dette kan du få hjæp med, vha. denne størrelsesguide fra Shimano. Tabellen viser længden målt indvendigt, og du bør derfor måle dine egne fødder. Længden måles fra hæl til storetå. Ved normale omstændigheder, bruger man større størrelser i cykelsko, end man normalvis gør i sine normale sko. Man bør måle begge fødder, da der kan opstå forskelligheder i forhold til størrelser på dine respektive fødder. Ved målingen skal man stå oprejst, og have vægten ligeligt fordelt på begge fødder. Til sidst lægger man 5 mm til længden, så den korrekte størrelse kan findes.

Denne tabel er anvist og udarbejdet af Shimano. Dog er tabellen vejledende, da bredde og højde kan være individuelt.

Størrelsesguide

41             25,8 cm
42 26,5 cm.
43 27,2 cm.
43,5 27,5 cm.
44 27,8 cm.
44,5 28,2 cm.
45 28,5 cm.
45,5 28,8 cm.
46 29,2 cm.
46,5 29,5 cm.
47 29,8 cm.
Ingen anmeldelser af dette produkt.