Code Techlace fra Giro er udviklet til at kunne køre igennem hårdeste terræner og klimaer, og stadig kunne tilbyde brugeren et højt niveau af komfort og funktionalitet. Cykelskoenes overdel er beklædt med Giros Evofiber mater…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Code Techlace fra Giro er udviklet til at kunne køre igennem hårdeste terræner og klimaer, og stadig kunne tilbyde brugeren et højt niveau af komfort og funktionalitet. Cykelskoenes overdel er beklædt med Giros Evofiber materiale, der komplementer Supernatural fit kit med en perfekt pasform og støtte til svangen. Ydersålen er sammensat med Easton EC70 carbon, der tilbyder en yderst stivhed på professionelt niveau. Sålen er er afsluttet med en støbt og hård Vibram gummisål, som giver beskyttelse og greb, når kører i stejle og hårde terræner. Code Techlace er revolutionerende med sit låsesystem, der udskifter tidligere teknikker med snørebånd. Dette giver mulighed for, at kunne "male" skoen fast på foden og give den samme tæthed over hele skoen. En Boa L6 drejeknap giver mulighed for at justere denne tæthed med intervaller på blot 1 mm. Dette giver en hurtig, præcis og intuitiv justering af skoen.

Anvendelse
Code Techlace fra Giro er udviklet til at give komfort og funktionalitet under selv de hårdeste terræner, ved at at have en utroligt slidstærk og alsidig cykelsko. Cykelskoene er meget nemme at anvende, da de kan justeres helt ned til millimeter. Dette sørger for, at skoene sidder lige præcis som de skal, og nærmest er malet til foden. Denne fremragende tæthed sammen med en vis lethed, opdager du næsten ikke at have skoen på.

Specifikationer

  • Revolutionær Techlace system
  • Høj kraftoverførsel
  • Snørelukning samt Boa L6
  • Hurtig og intuitiv justering i tri af 1 mm
  • Øget holdbarhed
  • Overdel i Evofiber
  • Super natural Fit kit
  • Ydersål i Easton EC70 carbon
  • Hård støbt Vibram gummisål
  • Vægt: 345 gram (Str. 42) pr. sko.

Kvalitetsniveau
Giro producerer nogle af markedets bedste produkter til prisen, hvilket har gjort dem til en dominerende faktor på markedet. Firmaet nyder af stor respekt i cykelmiljøet, hvor de producerer cykeltilbehør til både amatører og professionelle. Giro markerer sig på komfort, funktionalitet og innovation, hvor de altid benytter sig af de seneste teknologier og materialer.

Vedligeholdelse
Cykelskoene har en indersål, der kan tages ud og vaskes. Vi anbefaler at rense cykelskoene med en fugtig klud, hvilket giver det bedste resultat. Man skal desuden sørge for, at rense skoene umiddelbart efter, at de bliver udsat for skidt og snavs.

Vejledende størrelsesguide

CM EU
25 39-40
26 40,5 - 41
26,5 41,5
27 42 - 42,5
27,5 43
28 43,5 - 44
28,5 44,5
29 45 - 45,5
29,5 46
30 46,5 - 47
30,5 47,5
31 48
31,5 49
32 50

Tilgængelige varianter

41, 42

Ingen anmeldelser af dette produkt.