Blackout er, som navnet antyder, netop hvad du har brug for, når der intet lys er omkring dig. Pandelampen kan med sine 250 lumen give dig al det lys dur har brug for på cykelturen, vandreturen eller når du arbejder under sva…
Læs mere
Vejl.: 450,00
DKK 450,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Blackout er, som navnet antyder, netop hvad du har brug for, når der intet lys er omkring dig. Pandelampen kan med sine 250 lumen give dig al det lys dur har brug for på cykelturen, vandreturen eller når du arbejder under svage lysforhold. Pandelampen sidder godt omkring hovedet på sin justerbare hovedrem. Den kan indstilles til tre forskellige lysfunktioer: Fast lys, høj lysstyrke og blinkende (strobe) lys. Lampen kører på tre AAA batterier, der skal tilkøbes separat. For at give dig flest mulige anvendelsesmuligheder kan lampen indstilles i fem forskellige positioner.

Anvendelse
Denne Blackout pandelampe fra Trespass er et godt valg til cykelture, vandreture og arbejde i mørke. Lampen har tre forskellige lysindstillinger og fem positionsmuligheder.

Specifikationer

  • 250 Lumen lysstyrke
  • 3 funktioner: Fast lys, høj og strobe
  • 5 positions muligheder
  • Justerbar hovedrem
  • Anvender 3 x AAA batterier (ikke inkluderet)

Kvalitetsniveau
Trespass er et mærke, der altid har haft kvaliteten som et hovedpunkt i deres udvikling af produkter. Her er komfort og funktionalitet blevet bragt ind som en første prioritet, hvilket dermed har kunne give en optimal løsning og forbedring af hverdagens problemer og mangler. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Kræver ingen særlig vedligeholdelse bortset fra udskiftning af batterierne efter behov.

EAN: 5045274600964

Ingen anmeldelser af dette produkt.