Beacon er en smart pandelampe fra Trespass, der lyser med 125 lumen. Lampen sidder på en justerbar hovedrem og kan indstilles til tre forskellige lysfunktioer: Fast lys, høj lysstyrke og blinkende (strobe) lys. Lampen benytte…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Beacon er en smart pandelampe fra Trespass, der lyser med 125 lumen. Lampen sidder på en justerbar hovedrem og kan indstilles til tre forskellige lysfunktioer: Fast lys, høj lysstyrke og blinkende (strobe) lys. Lampen benytter 3 AAA batterier og kan justeres i fem forskellige positioner.

Anvendelse
Denne pandelampe er perfekt til cykelturene i mørket, til vandreture og arbejde under svage lysforhold. Lampen har tre forskellige lysindstillinger og fem positionsmuligheder.

Specifikationer

  • 125 Lumen lysstyrke
  • 3 funktioner: Fast lys, høj og strobe
  • 5 positions muligheder
  • Justerbar hovedrem
  • Anvender 3 x AAA batterier (ikke inkluderet)

Kvalitetsniveau
Trespass er et mærke, der altid har haft kvaliteten som et hovedpunkt i deres udvikling af produkter. Her er komfort og funktionalitet blevet bragt ind som en første prioritet, hvilket dermed har kunne give en optimal løsning og forbedring af hverdagens problemer og mangler. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Kræver ingen særlig vedligeholdelse bortset fra udskiftning af batterierne efter behov.

EAN: 5045274712346

Ingen anmeldelser af dette produkt.