Muc-off Stealth Tubeless er det perfekte reparationsværktøj til din cykel. Dette værktøj er designet til at reparere tubeless-dæk og indeholder ekspanderende silicapropper i størrelserne 17, 19 og 21 mm, som passer til de fle…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Muc-off Stealth Tubeless er det perfekte reparationsværktøj til din cykel. Dette værktøj er designet til at reparere tubeless-dæk og indeholder ekspanderende silicapropper i størrelserne 17, 19 og 21 mm, som passer til de fleste MTB, Race og gravel cykler. Det betyder, at uanset hvilken type cykel du har, kan du bruge dette værktøj til at reparere dine tubeless-dæk.

Muc-off Stealth Tubeless reparationssættet indeholder alt, hvad du har brug for til at komme tilbage på cyklen. Med sit brugervenlige design kan du hurtigt og nemt reparere et punkteret tubeless-dæk, så du kan fortsætte din cykeltur uden at skulle bekymre dig om at få en lift hjem.

Så hvis du vil have en pålidelig og brugervenlig måde at reparere dine tubeless-dæk, er Muc-off Stealth Tubeless det perfekte valg for dig.

Specifikationer

  • Muc-off Stealth Tubeless
  • Farve: Mange, flotte farver
  • Reparationsværktøj 
  • Ekspanderende silicapropper 17, 19 og 21 mm
  • Passer til de fleste MTB, Race og gravel

Tilgængelige varianter

Blå, Grå, Grøn, Guld, Lilla, Orange, Pink, Regnbue, Rød, Sølv, Turkis

Ingen anmeldelser af dette produkt.