Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne sadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks sadler er lavet i læder af høj kvalitet. Styrken på Brooks sadler gør dem ideel til alle cyklister også c…
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 799,00 Før 729,00
DKK 699,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne sadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks sadler er lavet i læder af høj kvalitet. Styrken på Brooks sadler gør dem ideel til alle cyklister også cyklister i den tunge ende. Generelt for alle Brooks sadler er at de tilpasser sig cyklistens former samt at de har en lang levetid med den rigtige vedligeholdelse.

Anvendelse
Brooks sadler byder på en fed sadel med en god komfort, fedt design, lang levetid og eksklusivitet. Brooks sadler bruges typisk på smarte cykler og rigtige retro cykler. Brooks sadler er den sidste ting for at peppe cyklen lidt op. Vær opmærksom på, at læderet kan smitte af på lyse bukser.

Specifikationer

  • Type: Brooks B66S
  • Kørestilling: Oprejst kørestilling/ 60 graders kørestilling
  • Farve: Brun
  • Længde: 24 cm
  • Bredde: 20,5 cm
  • Højde: 10,2 cm
  • Vægt: 1020 gram
  • Understel: Stål

Montering
Denne Brooks sadel kan kun bruges på cykler med rund sadelpind uden beslag. Husk evt. ekstra beslag. I takt med at læder bliver brugt og slidt bliver det "læderbetrækket" større end konstruktionen på sadlen. Brooks har lavet en løsning på dette ved at montere en skure under sadlen, som strammer læderbetrækket op igen. Dette er en fastnøgle på denne sadel (Se under anbefalet produkter).

Kvalitetsniveau
Brooks sadler er af højeste kvalitet og de bruger kun kvalitetsmaterialer til deres produkter. Funktionen med at kunne strække læder ud efter læder har givet sig viser kun, at Brooks går op i deres produkter og dermed giver sadlen en lang levetid. Brooks har eksisteret siden 1866. Brooks har taget patent på sine produkter. Det skete helt tilbage i 1882 til og med i skrivende stund.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at smøre sadlens læderbetræk. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

19-12-2017
Prisen var god og levering fra dag til dag. Super.
11-05-2015
Perfekt