Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Brooks har i mange årtier fremstillet sadler af tidløs karakter. En af disse er Swallow Chrome, som her fås i en flot brun farve. Sadlen er perfekt til dig, der har en mountainbike eller en racercykel, som …
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 1599,00 Før 1399,00
DKK 1.069,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Brooks har i mange årtier fremstillet sadler af tidløs karakter. En af disse er Swallow Chrome, som her fås i en flot brun farve. Sadlen er perfekt til dig, der har en mountainbike eller en racercykel, som du ønsker at give et retro touch i form af en sadel, der blev anvendt af professionelle cykelryttere sidst i 1930’erne.

Anvendelse
Sadlen er fremstillet i ægte læder, som giver en god komfort. Derfor er sadlen veldesignet til dig, der har en mountainbike eller racercykel, som du cykler længere ture på. Sadlen giver din cykel et attraktivt og anderledes design, der skiller sig ud fra mængden. Men først og fremmest får du en sadel, der er komfortabel at sidde på uagtet længde af din cykeltur.

Specifikationer

  • Farve: Brun
  • Materiale: Læder
  • Mål: L: 285 mm. B: 153 mm. H: 62 mm.
  • Vægt: 490 gram
  • Model: Swallow Chrome

Montering
Montering af denne cykelsadel er ikke til at tage fejl af i forhold til lethed. Til montering kræves det blot, at man har en sadelpind med beslag til slædebespænding. Når dette er på plads, kan man bare glide sadlen på sadelpinden og efterspænde med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Kvaliteten af denne sadel er ikke til at tage fejl af. Den er fremstillet i ægte læder, som ikke blot giver et flot udseende, men også god brugervenlighed i form af fantastisk komfort. Denne sadel har været et hit i mange årtier grundet et tidløst design og en formidabel pasform.

Vedligeholdelse
Det anbefales, at du vedligeholder sadlen med læderfedt. Det forlænger levetiden og holder læderet pænt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.