Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano har fremstillet denne 34 tands klinge til et dobbelt FC-M8000 kranksæt. Du skal bruge denne klinge i kombination med en XT 2 x 11 gears klinge med 24 tænder. Shimano har inddelt deres komponenter i forskel…
Læs mere
Tilbudet udløber 08-12-2019
Vejl.: 599,00 Før 439,00
DKK 430,22
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano har fremstillet denne 34 tands klinge til et dobbelt FC-M8000 kranksæt. Du skal bruge denne klinge i kombination med en XT 2 x 11 gears klinge med 24 tænder. Shimano har inddelt deres komponenter i forskellige grupper alt afhængig af kvalitet. Denne klinge befinder sig på Shimanos næstbedste niveau inden for MTB komponenter. Fordelen ved denne klinge er, at den kan være med til at sikre et præcis og stabilt gearskifte.

Anvendelse
Denne klinge skal bruges til 2 x 11 gear, og klingen kan udelukkende bruges sammen med en 24 tands klinge. Klingen skal bruges på Shimanos dobbelte XT kranksæt. Klingen har et BCD mål på 96 mm, og klingen består af 34 klinger.

Specifikationer

  • Model: Shimano XT klinge med 34 tænder
  • Materiale: Aluminium
  • BCD mål: 96 mm
  • Antal tænder: 34
  • Antal bolt huller: 4 huller
  • Passer til Shimano kranksæt typer: FC-M8000
  • Anvendes til mountainbikes med 2 klinger
  • Klingen kan udelukkende anvendes sammen med en 24 tands klinge

Montering
Når du skal montere denne 34 tands klinge på dit dobbelte kranksæt, skal du bruge de 4 bolte og møtrikker, som allerede sidder på kranksættet. Der medfølger ikke nye bolte og møtrikker til denne klinge. Det vil være en fordel fremadrettet at smøre de 4 bolte med fedt, inden du monterer klingen på kranksættet. Vi anbefaler, at du læser Shimanos monteringsvejledning i forbindelse med monteringen af denne klinge. Vejledningen finder du under denne tekst.

Kvalitet
Du kan se en oversigt over samtlige Shimano komponentgrupper findes her. Denne Shimano klinge ligger på det næstbedste kvalitetsniveau inden for mountainbikes, og klingen er derfor med til at sikre et rigtig godt og stabilt gearskifte. 

Vedligeholdelse
Det anbefales, at du holder klingen ren for skidt og snavs, men klingen behøver ingen yderligere rengøring. Du vil forlænge kædens levetid, hvis du holder klingen rengjort. Samtidig bibeholder du det stabile og præcise gearskifte.

Ingen anmeldelser af dette produkt.