Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrab leverer en optimal og stilren cykelkasket til brugeren, hvor et stærk, klassisk design lægger linjen for resten af cykelkasketten. Cykelkasketten er lavet i blødt bomuld og med et design, hvor en k…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrab leverer en optimal og stilren cykelkasket til brugeren, hvor et stærk, klassisk design lægger linjen for resten af cykelkasketten. Cykelkasketten er lavet i blødt bomuld og med et design, hvor en kort skygge beskytter mod solens skarpe stråler. Dermed kan man både se godt ud på cyklen, og have gode forudsætninger for en optimal cykeltur.

Anvendelse
Cycling Cap 5010 fra GripGrab giver gode muligheder for en optimal kørsel på cyklen, hvor stilrenhed og et flot design spiller ind. Cykelkasketten kan benyttes til mange formål, og kan også nemt sidde solidt på hovedet under cykelhjelmen.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • 100% bomuld
  • Onesize
  • Kort skygge

Kvalitetsniveau
GripGrab leverer yderst optimale produkter til brugeren, hvor komfort og funktionalitet bliver inkorporeret i alle produkter. Her har produkterne grobund i solide materialer og innovative teknologier, der er tilpasset et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette har sørger for en dominerende plads på det internationale marked således, at man som kunde kan være tryg ved køb af produkter fra GripGrab.

Vedligehodlelse
En vedligeholdelse af denne cykelkasket kan ske ved en vask på 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette kan sørge for en optimal vedligeholdelse af unikke specifikationer og en lang levetid kan foregå. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Ingen anmeldelser af dette produkt.