OnGear MTB forlygte med 2000 lumen er en særdeles god dobbelt lygte, der med sine 4 indstillingsniveauer, vandtæthed og kraftighed skaber et imponerende lys, hvor du kan regne med det antal lumen lygten er opgivet til. Oftest…
Læs mere
Vejl.: 479,00
DKK 479,00
Lithium-ion batteri
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

OnGear MTB forlygte med 2000 lumen er en særdeles god dobbelt lygte, der med sine 4 indstillingsniveauer, vandtæthed og kraftighed skaber et imponerende lys, hvor du kan regne med det antal lumen lygten er opgivet til. Oftest lyser mange lygter på det danske marked kun med halvdelen end hvad de er opgivet til. OnGear tester deres cykellygter og du kan derfor regne med at lygten lyser ligeså kraftigt som angivet.

Anvendelse
Denne forlygte er en kraftfuld dobbelt lygte, der med sine 2000 lumen egner sig perfekt til MTB eller vandreturen på mørke stier eller i skoven. Her får du en lygte med 4 forskellige indstillinger på lygten: 100% - 30% - 15% styrke og blink. Brændetiden er på ca. 15 timer afhængig af valgte funktion. Vi gør dig opmærksom på, at når du er færdig med at anvende lygten, skal batteri og lygte afmonteres, så lygten ikke dræner batteriet mens de er sat sammen.

Specifikationer

 • Output: 2000 Lumen
 • LED: 2 stk. CREE XM-L2 T6
 • Vægt: 135g med ledning (lygtehoved)
 • Batteri: 1 x 5200mAh/7,4V vandtæt niveau IPX6
 • Dimensioner: Længde: 46mm, bredde 62mm, højde 45mm
 • Lygtehus udført i anodiseret aluminium T6061
 • Hærdet lygteglas, modstandsdygtig over for ridser og skrammer
 • 4 indstillingsniveauer af lygte - 100% - 30% - 15% styrke og blink
 • Brugstid: 2,5 – 15 timer afhængig af valgte funktion
 • Opladetid: ca. 6 timer ved tom accu. Oplader indikerer for opladning og fuldt opladt
 • Leveres med oplader, batteripakke, bånd til hoved, gummistrips

Montering
Lygten leveres med oplader, batteripakke, hjelmadapter og gummistrips til montering på styr.

Kvalitetsniveau
Lygten overholder kravet til brændetid i cykelbekendtgørelsen om cyklers indretning, og derfor må lygten anvendes monteret på en cykel på områder, hvor færdselsloven gælder.

Vedligeholdelse
Lygten er vandtæt (IPX6) og kræver ingen særskilt vedligeholdelse. Man skal dog ikke nedsænke lygtehoved eller batteripakke i vand. Aftør blot lygtehoved og batteripakke med tør klud, såfremt man har anvendt lygten i regnvejr. Batteriet holder til ca. 500 opladninger.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

 1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
 2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

EAN: 5712934001439

Ingen anmeldelser af dette produkt.