PWR lygtehoved fra Knog, der benytter sig af en innovativ teknik, så det bliver let og praktisk, at være belyst i trafikken. Lygtehovedet er led i formålet med PWR serien, hvor det skal blive mulig at kunne selektivt skifte m…
Læs mere
Vejl.: 759,00
DKK 599,00
Lithium-ion batteri
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PWR lygtehoved fra Knog, der benytter sig af en innovativ teknik, så det bliver let og praktisk, at være belyst i trafikken. Lygtehovedet er led i formålet med PWR serien, hvor det skal blive mulig at kunne selektivt skifte mellem funktion og styke på lyset. Forlygten har en diameter 48 mm, og giver et meget kraftigt lys på 2.000 lumen.

Anvendelse
Denne anvendes udelukkende sammen med Knog PWR lygteserien og i kombination med batteri/powerbank på modellerne PWR Road, PWR Trail og PWR Mountain. Dette PWR lygtehoved fra Knog giver en kraftig og praktisk oplysning af trafikken, der lyser hele trafikken op. Lygtehovedet passer sammen med alverdens batterier og powerbanks fra PWR-serien. Batteri/powerbanken skal gerne have en styrke på 3.350-5000 eller 10.000 mAh. Forlygtens lysstyrker og funktioner kan betjenes med Denne app

Specifikationer

  • Lygtehoved på 2.000 lumen
  • Knog PWR serie Road, Trail eller mountain
  • Kan ikke anvendes alene
  • USB kabel er inkluderet
  • Kompatibel med 3.500 - 5.000 og 10.000 mAh batteri/powerbank fra Knog
  • Dinemtion: 39 x 48mm
  • Vægt: 100 gram

Kvalitetsniveau
Knog serverer komfort og funktionalitet efter brugerens behov, så den højeste kvalitet opnås. Dette har gjort dem til en dominerende faktor på det skandinaviske marked, hvor de nyder stor respekt. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Knog.

Vedligeholdelse
Denne PWR lygtehoved behøver ingen vedligeholdelse, men kan have godt af en fugtig klud.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

EAN: 9328389027212

Ingen anmeldelser af dette produkt.
KN12063_A.pdf 0.67 mb