Smart og mobilt PWR lygtehoved fra Knog, der passer sammen med batteri eller powerbank fra Knog. Lygtehovedet passer i Knogs formål med, at man kan skifte lygtehoved og powerbank, så lysstyrke og specifikationer passer til de…
Læs mere
Vejl.: 475,00
DKK 369,00
Lithium-ion batteri
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Smart og mobilt PWR lygtehoved fra Knog, der passer sammen med batteri eller powerbank fra Knog. Lygtehovedet passer i Knogs formål med, at man kan skifte lygtehoved og powerbank, så lysstyrke og specifikationer passer til den ønskede færdsel i trafikken. Forlygten er på hele 35 mm i diameter, og kan give en fantastisk lysspredning på hele 24 grader horisontalt og 18 grader vertikalt.

Anvendelse
Dette PWR lygtehoved fra Knog præsenterer en fremragende belysning i trafikken, så du både kan føle dig synlig og tryg i trafikken. Lygtehovedet passer sammen med batterier og powerbanks fra PWR-serien. Batteri/powerbanken skal gerne have en styrke på henholdsvis 3.350 - 500 eller 10.000 mAh. Lygtens lysstyker og funktioner kan desuden betjenes vha. denne app.

Specifikationer

  • Lygtehoved på 1.000 lumen
  • Knog PWR serie Road, Trail eller mountain
  • Kan ikke anvendes alene
  • USB kabel er inkluderet
  • Kompatibel med 3.500 - 5.000 og 10.000 mAh batteri/powerbank fra Knog
  • Dinemtion: 36 x 35mm
  • Vægt: 48 gram

Kvalitetsniveau
Knog har vist sig som en af de dominerende faktorer på det skandinaviske marked, når det kommer til design og funktionalitet. Dette har givet firmaet mange beundrere, da der virkelig kan snakkes om kvalitet her. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Knog.

Vedligeholdelse
Lygtehovedet kræver ingen vedligeholdelse, men kan blive tørret over med en våd klud.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

EAN: 9328389027205

Ingen anmeldelser af dette produkt.
KN12062_A.pdf 0.67 mb