CT 500 er navnet på denne cykelsko fra Shimano. Cykelskoen er en virkelig god allround dame cykelsko, som er designet til Urban brug, med mulighed for at anvende den til almindelige pedaler. Med de fordele skoen giver i forho…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

CT 500 er navnet på denne cykelsko fra Shimano. Cykelskoen er en virkelig god allround dame cykelsko, som er designet til Urban brug, med mulighed for at anvende den til almindelige pedaler. Med de fordele skoen giver i forhold til traditionelle sko, kan der desuden monteres klamper under skoen, således at den kan anvendes sammen med klik pedaler, hvor foden sidder fast og dermed giver en langt bedre cykeloplevelse og kraft udnyttelse. Skoens overdel er i syntetisk læder, som er lettere og mere holdbar end naturlig læder. 

Skoens midtersål er med stødabsorberende EVA materiale, som giver mere komfort når man går i skoen. Desuden er sålen let at montere klamper på, således at klikpedaler kan anvendes. Kompatible pedaler er Shimano SPD samt Shimano Click'r. Når klamperne er monteret under skoen, kan man stadigvæk gå i dem uden at det generer da klampen sidder oppe i sålen og er en smule undersænket i forhold til skoens bund. Skoens overdel lukkes med snøre og giver en fleksibel lukning.

Anvendelse
Denne dame cykelsko kan bruges til almindelig pedaler eller til klik pedaler hvor foden er fastspændt og med alle de fordele og cykeloplevelser det giver at udnytte kraftoverførslen på en bedre og mere sikker måde.

Specifikationer

  • Urban sko dame
  • Velegnet til City eller Touring brug
  • Kompatibel med klik pedaler
  • Overdel i syntetisk læder
  • Snøre lukning
  • Gummi sål bund
  • EVA stødabsorberende midtersål
  • Vægt: 326 gram (Str. 40)
  • Farve: Mørkeblå
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Med et produkt fra Shimano kan du være sikker på at få et produkt, hvor kvalitet er i højsæde. Det er et high-end produkt, som de fleste cykelnørder sukker efter. 

Vedligeholdelse
Skoene kræver ingen vedligeholdelse, men kan tørres over med en fugtig klud hvis de skulle blive beskidte. 

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko ved hjælp af Shimano's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. For at få den mest korrekte måling, bør målingen foregå fra en stående position. Det anbefales, at du ligger 5 mm til målet for at få den korrekte størrelse cykelsko.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano, er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod, også selvom du har valgt størrelsen ud fra nedenstående tabel.

Størrelsesguide kvinder

Str 36 22,5 cm
Str 37 23,1 cm
Str 38 23,8 cm
Str 39 24,5 cm
Str 40 25,1 cm
Str 41 25,8 cm
Str 42 26,5 cm
Str 43 27,1
Str 44 27,8 cm

 

 

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.