Barnestol til dukke med Frost motiv
Barnestol til dukke med Frost motiv
På lager
Denne blå Frost dukkestol kan monteres både foran og bagpå cyklen. Dukkestolen fastgøres til cyklens sadelpind eller på cyklens styrstamme, der medfølger nødvendigt beslag og seler til dette. Denne Frozen dukkestol er enhver …
Diverse | Varenummer: 83-500
Vejl.: 199,00
DKK 189,00

Dukkestol

Dukkestol til cykel.

Enhver lille pige vil gerne efterligne sin mor mest muligt og en af måderne at gøre det på, er ved at have sin dukke med på cyklen. Derfor vil en dukkestol til pigecyklen oftest skabe meget stor glæde og give mange timers underholdning, når barnet sætter dukken i cykelstolen og kører afsted til børnehave eller hvor det eller er planlagt at dukken skal hen.

Billig cykelstol til dukke.

Da en cykelstol til en dukke ikke skal overholde nogen former for sikkerhedskrav, ligesom en almindelig barnestol skal, så kan man få dem meget billigt. Ofte vil man kunne finde en god og solid barnestol til dukke til en pris på omkring 100 til 200 kr.

Hos Cykelpartner.dk finder du ikke blot billige dukkestole, her finder du også kun cykelstole til dukker af en god kvalitet, som kan holde til at blive brugt. Dette sikrer vi ved at købe vores dukkestole hos gode og anerkendte producenter af cykeludstyr.