Med Slurp fra Trespass får du en hårdfør aluminiumsflaske til væske. Flasken har en kapacitet på 1 liter og er især god til kolde og varme drikke. Denne drikkeflaske egner sig godt til vandreture, sportsaktiviteter eller til …
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 99,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Slurp fra Trespass får du en hårdfør aluminiumsflaske til væske. Flasken har en kapacitet på 1 liter og er især god til kolde og varme drikke. Denne drikkeflaske egner sig godt til vandreture, sportsaktiviteter eller til dig der pendler. Der kan være væske nok i flasken til en god dagstur, så du slipper for at skulle genopfylde undervejs.

Anvendelse
Designerne hos Trespass har med Slurp skabt en drikkeflaske der er ideel til outdoor-livet med sit hårdføre design. Flasken giver gode muligheder for, at kunne slukke tørsten på en nem måde, hvad end du er på farten eller slapper af i naturen. Du kan fylde Slurp med både kolde og varme drikke, og den er nem at hænge fast i f.eks. en bæltestrop eller rygsæk med den indbyggede karabin-hage.

Specifikationer

  • Farve: Matblå
  • Materiale: Aluminium
  • Kapacitet: 1 liter
  • Til kolde og varme drikke
  • Med karabinhage

Kvalitetsniveau
Trespass er et mærke, der gerne vil optimere oplevelsen for sine kunder, så den maksimale præstation eller nydelse kan opnås. Det verdensomspændende firma har mange brugere, der spænder fra almindelige pendlere i naturen til professionelle sportsfolk. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Denne drikkedunk passer nemt med en almindelig opvaskemaskine, hvor den kan blive ren og klar til brug igen.

EAN: 5045274743494

Ingen anmeldelser af dette produkt.