Fra skotske Trespass får du her en fiks 30 liters rygsæk med god plads til din oppakning. Rygsækken har rolltop-lukning til hovedrummet, så du kan fylde lidt ekstra i, hvis der bliver brug for det. Derudover er der et særlig …
Læs mere
Vejl.: 599,00 Før 399,00
DKK 200,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra skotske Trespass får du her en fiks 30 liters rygsæk med god plads til din oppakning. Rygsækken har rolltop-lukning til hovedrummet, så du kan fylde lidt ekstra i, hvis der bliver brug for det. Derudover er der et særlig rum med lynlåslukning og ekstra foring, hvori du kan transportere en laptop.

Anvendelse
Denne Rolla rygsæk fra Trespass er ideel til hverdagsbrug, som arbejds- eller skoletaske. Der er rum til papirer, bøger, madpakke og særlig plads til din computer. Du kan også bruge rygsækken til vandreture, hvor der bliver godt plads til ekstra forplejning, skiftetøj og diverse former for udstyr.

Specifikationer

  • Farve: Mørk grå
  • Materiale: 600D Polyester/PU Melange
  • Volumen: 30 liter
  • Rolltop-lukning af hovedrum
  • Foret lynlåslomme til laptop
  • Velcro-lukket frontlomme

Kvalitetsniveau
Denne rygsæk er lavet af slidstærkt polyester med en PU-belægning. Rygsækkens smarte design gør det nemt at have plads til din oppakning i den, og der er endda et særligt polstret rum til din laptop. Samtidig er rygsækkens armstroppe godt polstrede, så du får et højt komfortniveau.

Vedligeholdelse
Du kan håndvaske denne rygsæk efter behov. Den kan også med fordel tørres af med en fugtig klud, hvis den er blevet snavset.

 

EAN: 5045274649147

Ingen anmeldelser af dette produkt.