Varenummer: CSN-9738

Zefal Z-Liner dækindlæg - 29" MTB - Blå


.
99 DKK / STK
79,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Disse stærke og smarte dækindlæg fra Zefal, sætter gode forudsætninger for en formindskelse af punkteringer. I denne pakning kommer de med to stk. der tilsammen kan være med til at skabe en bedre kørsel for dig som cykelrytter.

  Anvendelse
  Dette blå Z-liner indlæg monteres mellem dæk og slange. Således kan det forhindre genstande i prikke hul i slangen. Dækindlægget passer til 29 og 27,5" mountainbike hjul samt brede 700c hjul. Har man problemer med punkteringer på barnevognshjul, kan med fordel klippe 29" Zefal dækindlæg over på midten, på den måde kan en pakning række til 4 stk. 12 eller 14" hjul.

  Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Brede: 34 mm
  • Længde: 2300 mm
  • Passer til: 27,5 og 29" MTB samt 40x700c og bredere.
  • Vægt: 2 x 90 gram

  Kvalitetsniveau
  Zefal Z-liner er blandt de bedre dækindlæg på markedet. Det er smidigt hvilket gør det behageligt at køre på, desuden gøre elasticiteten at indlægget bedre kan forhindre selv meget skarpe genstande i at punktere slangen.

  Vedligeholdelse
  Selve indlægget kræver ikke vedligeholdelse, men det er vigtig at man jævnligt kontrollere sit dæktryk, så det passer til det tryk, der er anbefalet for det pågældende dæk, dog maksimum 60 psi. Det er god ide at man med jævne mellemrum gennemgår sine cykeldæk for sten og glas således man får fjernet de genstande der sidder fast.

  Montering
  Dækindlægget monteres mellem dæk og slange. Vi anbefaler at man følger den bruges vejledning, der findes bag på indpakningen.

 • Brand Zefal
  Produkt Dækindlæg
  Anvendelse MTB
  Størrelse 29", 27.5"
  EAN 3420580007386
 • Simon M.

  Jeg HADER at punktere. Det eneste der er værre, er hvis folk tager mine penge, men så kan jeg godt nok også blive gal i hovedet. Siden jeg punkterede 7 gange på en vinter har jeg været stor fan af indlæg. Jeg har kørt rundt med et søm i dækket i flere dage, og et andet har helt været flækket. Det skete der ikke noget ved. Man skal bare sørge for at holde et godt lufttryk i dækket, så indlæget ikke ligger og gnaver. Værd hver en øre!

  Michael R.

  "Et MUST" at have dæk indlæg, hvem gider at stå en kold December dag og være punkteret ??? NO body,,,,,

  Erik W.

  Ok, gør hvad de skal. :-)