1 anmeldelser
Denne smarte taske er designet til Puky's løbecykler, og gør det muligt, at dit barn eventuelt kan medbringe sin drikkedunk, madpakken, yndlingslegetøjet, eller kan få turens fund sikkert med hjem. Tasken har Puky designet i …
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne smarte taske er designet til Puky's løbecykler, og gør det muligt, at dit barn eventuelt kan medbringe sin drikkedunk, madpakken, yndlingslegetøjet, eller kan få turens fund sikkert med hjem. Tasken har Puky designet i fire forskellige farve, der matcher farverne på deres løbecykler.

Anvendelse
Tasken monteres med velcroremme forskellige steder på løbecyklens stel. Ydermere medfølger der en bæresele, så du nemt og komfortabelt kan svinge cyklen over skulderen, hvis dit barn står af cyklen og hellere vil gå.

Specifikationer

  • Farve: Kiwi
  • Taske til løbecykler
  • Integreret bæresele
  • Refleksdetaljer
  • Mål: 19 x 10 x 18 cm

Sikkerhed og kvalitet
Puky's taske til løbecykler er fremstillet i et slidstærkt og vandafvisende materiale. Yderligere er tasken designet med reflekterende detaljer.

Vedligeholdelse
Denne taske kræver ingen vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt, kan den med fordel tørres over med en våd klud og mild sæbe.

EAN: 4015731097065

16-06-2019