De lækre H Laalalaicargoshorts_S7 er et par baggy MTB shorts til kvinder, der udover at levere en høj komfort, også giver dig god åndbarhed. Assos har designet cykelshortsene til at være slidst&…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

De lækre H Laalalaicargoshorts_S7 er et par baggy MTB shorts til kvinder, der udover at levere en høj komfort, også giver dig god åndbarhed. Assos har designet cykelshortsene til at være slidstærke, vandafvisende og hurtigtørrende med lynlåse ved hofter og lår, så du kan gøre bukserne mere loosefit. Assos H Laalalaicargoshorts_S7 er skabt til dig der elsker at køre krævende ture på din mountainbike og lægger stor vægt på høj komfort og gode materialer.

Anvendelse
Assos har skabt disse cykelshorts til dig der kører udmattende mountainbikeløb i årets varmeste måneder. Shortsene er med til at holde din krop tør, idet de er svedtransporterende og hurtigtørrende. Du kan med fordel supplere med et par Assos knævarmere på de køligere dage, hvorved du kan forlænge sæsonen for dine H Laalalaicargoshorts_S7. 

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materiale: 85% polyamid 15% elastan
  • Vandafvisende DWR behandlig
  • Lårlomme på højrer side
  • Åndbar
  • Reflekterende detaljer
  • Let kompression

Kvalitetsniveau
Udover de mange gode egenskaber, kan du altid være sikker på høj kvalitet og fantastiske materialer, når du vælger et Assos produkt. Disse sommer shorts er fremstillet med mesh i for og bag, hvilket er med til at give buksen sin gode åndbarhed. Derudover er disse cykelshorts udstyret med en forlomme i højre side, som giver dig mulighed for opbevaring af personlige ejendele.

Vedligeholdelse
Når disse cykelshorts skal vaskes, anbefaler vi, at du anvender et sportsvaskemiddel. Dette er med til at forlænge levetiden på dit cykeltøj. Disse shorts bør vaskes på 30 grader i vaskemaskinen.

 

Assos vejledende størrelsesguide for kvinder:

Tøj: XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Handsker: XXS XS S M L XL XLG
Håndflade: 17 cm 18 cm 20 cm 22 cm 23 cm 24 cm 26 cm
Sokker: 0 I II        
Hæl til tå 36-39 sko str. 40-43 sko str. 44-47 sko str.        
Kasketter 0 I II        
Hovedstørrelse: 36-39 cm 40-43 cm 44-47 cm        

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.