1 anmeldelser
Sigma Sport BC 16.16 Topline 2016 STS er en trådløs cykelcomputer, der er udstyret med 18 forskellige funktioner, som du kan bruge til at analysere din træning med. Cykelcomputeren er med et stort display, som gør det nemt a…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 599,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Sigma Sport BC 16.16 Topline 2016 STS er en trådløs cykelcomputer, der er udstyret med 18 forskellige funktioner, som du kan bruge til at analysere din træning med. Cykelcomputeren er med et stort display, som gør det nemt at overskue de forskellige informationer. Dertil er brugerfladen nem at gå til, hvor der er syv forskellige forudindstillede sprog at vælge imellem.

Anvendelse
BC 16.16 Topline 2016 STS fra Sigma Sports giver svaret på en bedre præstation og optimeret træning, hvor du kan nedskrive dine evner som data på bedste vis. Cykelcomputeren serverer sublime funktioner og muligheder for en bedre træning, hvor du kan dokumentere dine fremskridt. Computeren virker kompatibelt og smart sammen med en magnet på forhjulet og en sensor på forhjulet.

OBS: Trådløse cykelcomputere (uden GPS) er ikke egnet til elcykler

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Størrelse: 52 mm x 37,5 mm x 11,5 mm
  • 7 sprog
  • Funktioner: Distance til destination, kørt tid, trip distance, tid til destination, daglig brændstofbesparelse, total distance, forventet ankomsttid, maksimal hastighed, total brændstofbesparelse, total kørt tid, total kørt tid for flere cykler, hastighed, temperatur, sammenligning mellem nuværende og gennemsnitshastighed, automatisk start/stop, ur, total distance for flere cykler og gennemsnitshastighed
  • Vandtæt
  • Lavt batteriforbrug
  • Holder til styr
  • Magnet og sensor til forhjulet medfølger
  • UFSB kompatibel

Montering
Placer cykelcomputeren på din cykels frempind, hvor montering skal ske ved brug af den medfølgende holder. Dernæst skal du montere magneten og sensoren på forhjulet på din cykel.

Kvalitetsniveau
Sigma Sport BC 16.16 STS cykelcomputeren er fremstillet til cykelrytteren, der ikke vil mangle nogen form for data. Her får du en funktionel cykelcomputer, der er nem at gå til, og som kan vise dig alt den nødvendige information omkring din træning, såsom hastighed, distance og forventet ankomsttid. Du kan tilmed få oplyst, hvor meget du har sparet i brændstof ved at cykle i stedet for at tage bilen.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du altid holder cykelcomputeren fuldt opladet for den bedste funktionalitet.

EAN: 4016224016174

31-08-2017
tror den er ok, det var en gave, har ikke hørt noget negativt