Varenummer: 4903102

Sigma Pure 1 ATS - Trådløs cykelcomputer - Trendline


 
229 DKK / STK
183,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Sigma Pure 1 Topline 2016 ATS er en trådløs cykelcomputer med 6 funktioner, som kan give dig forskellige informationer om dine cykelture. Hvis du interesserer dig for, hvor hurtigt du kører, eller hvor langt du har kørt en given dag, eller hvor langt du kører på en hel uge eller et år, er denne enhed skræddersyet til dig.

  Anvendelse
  Cykelcomputeren anvendes via magnet på eger til at måle hastighed og distance. Dermed kan du dagligt og komfortabelt få dine præstationer ned på data.

  Specifikationer

  • Automatisk start/stop funktion
  • Aktuel hastighed
  • Total tilbagelagt distance
  • Daglig tilbagelagt distance
  • Forbindes trådløs via magnet på eger
  • Sættes på styr eller forgaffel
  • OBS: Trådløse cykelcomputere (uden GPS) er ikke egnet til elcykler

  Montering
  Monteringen kan nemt og komfortabelt ske ved, at man benytter sig af de medfølgende komponenter for en optimal montering af cykelcomputeren.

  Kvalitetsniveau
  Sigma Pure 1 ATS er et kvalitetsprodukt fra Sigma. Cykelcomputeren fokuserer på de mest vitale dele af den daglige cykling. Med præcise målinger af hastighed og afstand er du altid sikker på, at det resultat, du får, er af en kvalitet, som du kan stole på.

  Vedligeholdelse
  Sigma Pure 1 er en trådløs cykelcomputer, som ikke kræver et stort arbejde, når det vedrører vedligeholdelse. Magneten, som du skal sætte på hjulet, kan med lethed klikkes af og på, så du kan tørre den af for skidt. Selve computeren er også vandtæt og kræver blot en klud i ny og næ.

 • Brand Sigma Sport
  Produkt Cykelcomputer
  Bundle Nej
  Trådløs Ja
  EAN 4016224031023
 • Monika H.

  Den kan præcis hvad den skal, er simpel at sætte af og på, - imo er den virkelig det værd hvis bare man cykler ca 5 km eller mere til arbejde eller til uni, fordi man kan se hvor lang tid det har taget, hvilket giver incitament til at cykle hurtigere. Thumbs up her fra.

  Poul J.

  Savner en ordentlig dansk brugervejledning

  Jens R.

  Fungerer efter hensigten.

  Simon J.

  Rigtig godt produkt, med en stor flot skærm! Hvis du leder efter en cykelcomputer, som er let at indstille og montere, som viser basic er dette et fremragende valg! Den viser aktuel hastighed, distance og tid. Og kan samtidig vise samlet distance tilbagelagt og tid (overall). Brugsvejledningen kan være lidt forvirrende, men hvis man sætter lidt tid af til det, er det ret simpelt at få computeren til at fungerer korrekt.

  Janine R.

  Flot design og nemt at installere

  Charlotte F.

  God, rimelig nem at sætte på

  Ricky J.

  Virker ikke på elcykel, når man tænder for strømmen påvirker det den trådløse sender på cykelcomputer.

  Birthe T.

  Jeg er fuldt tilfreds med min cykelcomputer, tak.

  Charlotte K.

  Virker fint men ærgerligt at man ikke kan slukke for den andet end hive batteri ud

  Lars R.

  God pris. Super hurtig levering!

  Jan G.

  Kom næsten inden jeg havde bestilt den. Super fin.

  Claus M.

  Hurtig levering. Virker perfekt

  Eva H.

  Bestilte kl. 15.30 ca og hentede den næste dag hos min lokale pakkeudlevering. Det er flot - ydermere er vi rigtig glade for vores varer som fungere lige som vi ønskede. Enkle, overskuelige, der viser hastighed, triptæller og totale km. Valgt fordi der var stort display som kan aflæses uden læsebriller 😄

  Helle K.

  Computeren kan det den skal kunne, for mig. Jeg er kun interesseret i at se min hastighed og distance og det fungerer den perfekt til. Den er simpel at opsætte og nem at sætte på cyklen.

  Benny D.

  God og enkel cykelcomputer

  Johnni F.

  God og billig cykelcomputer. Nem at montere og indstille

  Runi J.

  Fin computer, virker som forventet og nem at bruge.

 • Manual PURE 1 med og uden ledning.pdf 6,331.00 Kb