Dette silikonecover fra Garmin passer til Garmin Edge 520. Coveret findes i syv forskellige farver, og dermed kan du skabe netop det udtryk, du ønsker. Coveret er fremstillet i silikone, så det er let at tage af og på, samtid…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette silikonecover fra Garmin passer til Garmin Edge 520. Coveret findes i syv forskellige farver, og dermed kan du skabe netop det udtryk, du ønsker. Coveret er fremstillet i silikone, så det er let at tage af og på, samtidig med at dette giver en god beskyttelse af computeren.

Anvendelse
Dette cover i silikone skåner din Garmin cykelcomputer mod slag og ridser, hvis din Garmin enhed skulle blive tabt. Skulle uheldet være ude og du taber din Garmin enhed i skovbunden, er det lettere at finde computeren igen på grund af de synlige farver på coveret.

Specifikationer

  • Farver: Rød, gul, hvid, blå, grøn, sort og pink
  • Materiale: Silikone
  • Passer til Garmin Edge 520
  • Optimal beskyttelse
  • Formstøbt
  • Nem at montere på computeren

Montering
Coveret er formstøbt til netop Garmin Edge 520. På grund af den bløde silikone kan coveret let trækkes omkring Garmin Edge 520 cykelcomputeren.

Kvalitetsniveau
Garmin er den globale leder på de markeder, hvor Garmin er aktiv og promoverer sine produkter. Garmin markedsfører sig over hele verden og er dermed den største producent af GPS udstyr og tilbehør i hele verden. Garmins produkter er eftertragtede for deres overbevisende design, høje kvalitet, brugervenlighed og bedste værdi for prisen.

Vedligeholdelse
Alle Garmins produkter er vandtætte, derfor kan de også sagtens tørres over med en fugtig klud, hvis coveret bliver beskidt.

Tilgængelige varianter

Blå, Grøn, Gul, Hvid, Pink, Rød, Sort

Ingen anmeldelser af dette produkt.